torstai 27. joulukuuta 2012

kivoja blogeja

Olen ollut joululomalla seitsemän päivää ja taas saan huomata, että mulla on elämässä aivan liian vähän aikaa kaikkeen sellaiseen, mikä kiinnostaisi. Maailma on täynnä upeita juttuja! Ja vuorokauden tunnit rajallisia. Esimerkiksi rakentamis- ja sisustusblogit: kivoja henkilökohtaisia tarinoita, varoittavia esimerkkejä, hyviä vinkkejä, kauniita sisustuskuvia - ja ennen kaikkea kaunistelemattomia, autenttisia mielipiteitä! Rakentaminenkin, kaikista määräyksistään huolimatta, on pitkälti makuasia - samoin kuin sisustaminen on pelkästään maku- ja mielipidekysymys. Blogeissa näihin ihmisten makuihin ja mielipiteisiin pääsee käsiksi omalta tietokoneeltaan.
Tässä tämän hetken suosikkejani (hyvin kapealla ja lyhyellä blogeihin tutustumisella valikoituja, eivätkä missään järjestyksessä):

Emmas Designblogg - vuonna 2005 aloitetun blogin sivuilla vierähtää tunti jos toinenkin!  Kirjoittaja Emma Fexeus on ammattibloggaaja, freelance-kirjoittaja ja sisustusstylisti. Sivuilta löytyy sisustusideoita, uusia tuotteita ja kivoja kilpailuja. Emma kirjoittaa englanniksi, joten inte-så-bra-svenskatalande'tkin voivat seurata :-)

My second hand life - Pohjanmaalta kotoisin oleva nainen kirjoittaa mm. omista sisustusprojekteistaan, jotka kunnioittavat vanhaa tavaraa ja DIY (do it yourself) -henkeä. Vaikkakin on amatöörivalokuvaaja, niin upeita kuvia hän sivuilleen lataa!

Moderni puutalo - blogi kertoo Mervin ja Petrin näkemyksiä ja kokemuksia talonrakennusprojektista. Elämänmakuista rakentamista, tosin nyt jo tukevasti sisustamisen puolella.

Kotilato - Kannustalon Lato -talopaketin rakennusprojektista kertova blogi, jossa Är ja Jii kirjoittavat kuulumisia rakennusprojektin keskeltä. Mielenkiintoista seurattavaa, sillä minustakin Lato on hieno talomalli ja tämän Ladon sisustuksesta on tulossa kaunis!

Villa Lumituisku - blogi seuraa rakentamisprojektia, jossa on samankaltaisia toteutuksia kuin mistä itse haaveilen, mm. listattomuus. Mielenkiintoinen ja ajankohtainen blogi oman projektini kannalta. Erityisesti tämän blogin ensimmäiset postaukset antavat viitteitä siitä, että haaveilemme kirjoittajan kanssa samanlaisesta kodista!

Mirka Johansson - nainen kuvien takana - kokkolalaisen taidegraafikon elämää kommentoiva blogi on myös täynnä kaunista taidetta, valokuvia, ajatuksia elämästä. Tykkään Mirkan taiteesta kovasti, erityisesti hänen nais- ja puuaiheensa kiinnostavat! Näitä minulle uuteen kotiin?


Mirka Johansson: Ruusupuu, 2007
Mirka Johansson: Kevätruusu, 2007


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti