perjantai 7. joulukuuta 2012

sisustusvalintoja


Saimme tiedon tontista syyskuussa. Siitä huolimatta olen jo parin vuoden ajan sisustusliikkeissä kulkiessani valokuvannut kivoja ratkaisuja, joita haluaisin uuteen kotiini. Eilinen reissu Haaparannan Ikeaan inspiroi kaivamaan esille kuvia viime vuodeltakin. Ikea on selleinen ideoiden aarreaitta, että sinne on päästävä paremman puoliskon kanssa ihan ajan kanssa - eilinen reissu oli vähän hätäinen, kun lastenhoitoparkkiin saa lapset sijoittaa vain tunniksi...

SITS Colorado -sohva Vepsäläisellä kuvattuna

Olohuoneeseen arkkupöytä? Tällä on kokoa! Lodge Granville -pöytä Vepsäläisellä kuvattuna, 80 x 160 x 45 cm

Kaunis itämainen villamatto Ikeasta, olohuoneeseen? 
Yllä: Kaunis puinen astiakaappi ruokailutilaan, Decorasta. Ruokapöydän ääressä voisi istua pidempäänkin, kun takapuolen alla olisi pehmeä ja mukava Kirsi Valantin Ystävä -tuoli.


Yllä: Ikeassa innostuin miettimään keittiön kalustusta. Nämä saarekkeet inspiroivat!


Yllä: Ikean rosteriset Rubrik -kaapinovet viehättävät. Mihinköhän näitä voisin sijoittaa? Samanaikaisesti myös rosterinen työskentelytaso kiinnostaa. Rosteria tasossa ja kaapinovissa on varmasti vähän liikaa... Rosterin ja mustan yhdistelmä on tyylikäs! 

Hektar -kattovalaisin Ikeasta. Näitä saa meille tulla useampia!
Toivottavasti tämä meidän projekti etenee piakkoin, muuten ennätän sijoittaa (mielikuvissani ainakin) rahani sisustukseen ennen kuin yhtään runkotolppaa on pystyssä :-)
Ihania haaveiluhetkiä sinullekin talven pimeimpään kuukauteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti