sunnuntai 6. tammikuuta 2013

diy -ajatuksia

Kun nyt rakennan itselleni ja perheelleni taloa jo toista kertaa, olen päättänyt olla rohkeampi ja omaperäisempi kuin ensimmäisellä kerralla. Kuunnella itseäni tarkemmin, käyttää enemmän aikaa suunnitteluun ja toteutukseenkin. Siispä hyvästi Puustelli ja Isku + Asko, welcome do it yourself (DIY) -ideat!

Kuva: Deko -lehti 4/12.
Tässä kuvassa on jotain vastustamatonta. Huomaan palaavani tähän kuvaan kerta toisensa jälkeen. Ehkä se on lautakasa, ehkä vaneriseinä, ehkä puiset ikkunanpuitteet. But there's definitely something there! Ja nyt olen alkanut ihan oikeasti haaveilemaan tällaisesta televisiotasosta. Naurettavaa? Ehkä. Silti aion pitää tämän mielessäni ensi kesänä, kun raksalla on lautakasa poikineen. Tuohon kuvan lautakasaan voisi sahata kolot kahdelle tai kolmelle laatikolle, jotka asentaisi sinne sivuttain, ja sitten digiboksit yms. härpäkkeet sisään... Ensi syksynä/talvena päivitän tänne blogiin, kuinka tämän ajatuksen oikein kävi - saiko Ikea/Isku/Vepsäläinen tms. minusta yliotteen ja kävinkin ostamassa perusjuntin televisiotason... (Meillä on 120 cm leveä televisio, joten jonkin jämäkän tason se kyllä tarvitsee jo kokonsa puolesta.)

Kuva: Sköna hem -lehti 12/2008. 

Myös tämä ylläoleva kuva herättää minussa tee-se-itse -ajatuksia. Mielestäni kuvan pesuhuoneen taso laatikoineen ja peileineen on aivan upea. Niinpä joulunpyhinä ostin Huutiksesta käytetyn Lundian laatikoston kokoa 100 x 40 x 40 cm, jossa on yhdeksän laatikkoa. Pikkulaittamisella aion saada siitä kylpyhuoneeseen perheemme neljälle naiselle meikkilaatikoston, yllä olevan kuvan tapaan, taso ylle ja alle...

Ensi syksynä selviää, tuliko tästä sutta vai sekundaa :-)


2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen blogi sulla... itsekin ollaan alkamassa rakentamaan niin sitä kautta törmäsin tänne. Tsemppiä projektiin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi, Ainutlaatuinen! Tämä on tällanen varmaankin ihan mun näköinen hössötys-blogi :-) Onnea teille rakennusprojektiin!

    VastaaPoista