tiistai 1. tammikuuta 2013

patchwork -matot

Kun rakentaminen tuntuu nyt olevan ihan pysähdyksissä (tiedän, on loma-aika, mutta minun kärsimättömälle luonteelle tämä ei ole mikään hyväksyttävä selitys!) syvennyn iltapäivän hämyssä sisustuksen suunnitteluun. Eskapismia parhaillaan! Inspiksen sain joulukuun Divaani -lehdestä, josta bongasin Jotexin Toner -maton ja päätin tutkailla patchwork -mattotarjontaa.

Toner -maton hinta koossa 160*225 on vain 72,99 e. Mutta kuvaus "tuftattua polyamidia" noiden pyöristettyjen nurkkien kanssa ei nyt jotenkin innosta... Vaikkakin tässä värissä on jotain oikein viehättävää.
 
TheHome.se -verkkokaupasta löytyi tällainen aito patchwork (kuva yllä). Turkoosi voisi olla raikas! Hinta 8000 kruunua, koko170*240.


 Casuarinasta löytyy myös patchworkeja (yllä oleva kuva lainattu Casuarinan blogista). Eräässä lehtijutussa aikoinaan näkyi vastaava, kiva Casuarinan matto pinkkinä 216*280, hintaa 4880 e.


 

Australialainen Saffar's Fine Rug Collection -yritys myy upeita mattoja, kuten ylläoleva patchwork. Sivuilta ei kuitenkaan löydy tietoa hinnoista tai siitä, lähettävätkö mattoja toiselle puolelle maailmaa. Eiköhän lähempääkin löydy...

...kuten nämä allaolevat alennusmatot Carpetvistasta. Turkoosi kokoa 141*201 ja hintaa 529 e, rauhallisnen lila-punainen kokoa 309*206 ja 1188 e.


Ilta hämärtyy, ja haaveilu jatkuu. Paljon ihania, absurdeja, inspiroivia, elämään valoa ja energiaa tuovia unelmia jokaiselle uuteen vuoteen 2013! 
 

(Ylläolevat kuvat kushrugs.com -sivulta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti