sunnuntai 24. helmikuuta 2013

hälsningar från Haparanda


Olen talonrakennus- ja sisustuspuheillani saanut näköjään lapsenikin innostumaan! Siellä he lennähtelivät Ikeassa kuin perhoset yhdestä kattauksesta toiseen hihkuen "oi äiti, katso kuinka ihastuttava valaisin!" tai muuta vastaavaa, äidin sydäntä lämmittävää <3 (Lapsiparkki oli täynnä, joten kiersimme Ikean lapsiemme kanssa.)

Itse varmaan stressasin enemmän sitä, pysyvätkö lapset tallessa, sillä kovin paljoa uutta en ennättänyt bongata. Tässä kuitenkin jotain, mikä vielä näin yön yli nukuttuakin kiinnostaa. (Pahoittelen kuvien heikkoa laatua, kamera jäi kiireessä kotiin.)Ehkä kiinnostavin löytö oli kirjahyllyosastolla: Ikean Billy oranssilla sisuksella! Tottahan perusvalkoisesta Billystä saa muokattua mitä vain takalevyn käsittelemällä, mutta tässä olisi hyllyt ja sivulevytkin oranssit. Mitään näin värikästä en ole ollut kotiimme hankkimassa, mutta kirjathan peittävät väristä lähes kaiken... Tuotetta ei löydy netistä eikä kuvastosta, joten on vain tämän hetken "limited edition" -tuote. 


Mieheni kiinnostui Uppleva -mediakalusteista. Tason saisi nostettua kivasti seinälle, ja harmaaseen paneeliin voi ymmärtääkseni sijoittaa/upottaa kaiuttimet, digiboksit, dvd-soittimet, xboxit jne. Tämä on kyllä jotain ihan muuta kuin mitä itse olen suunnitellut... (postauksessani diy-ajatuksia)

Vaatehuoneen sisustukseen Pax on selvä valinta. Jopa tyttäreni olivat innoissaan sisutukseen saatavista kenkä- ja korusäilytysmahdollisuuksista  :-) 
 Ikean taika ei pettänyt tälläkään kertaa, vaan jotain lähti mukaankin (juomalasit, kuva ylinnä). Miten ne sen tekevätkin, kerta toisensa jälkeen? Aina lähdet vain katselemaan, ja kassalla onkin kärryt täynnä tavaraa... :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti