tiistai 19. helmikuuta 2013

sauna ostettu!

Jostainhan tämä rakentaminen pitää aloittaa, eikö niin? Vielä ei ole lainapapereita allekirjoitettu pankissa eikä edes rakennuslupaa haettu saati sitten saatu, mutta pihasauna on nyt ostettu! Enpä olisi uskonut, että se on ensimmäinen "asia" joka uuteen kotiin hankitaan. Olisin ehkä ollut taipuvainen ajattelemaan, että se on se ihan viimeinen juttu, joka hankitaan jos (iso JOS!) rahaa/varaa jää muulta (lue: tärkeämmältä) rakentamiselta.

Mutta mutta... Tämä on nyt juttu, jossa mieheni pääsi minut yllättämään. Hän todella haluaa pihasaunan. Ja mikäpä voisikaan olla innostavampi tapa aloittaa koko raskas projekti kuin toteuttamalla juuri se unelma, joka on ollut yksi tähän koko projektiin ryhtymisen kimmokkeista. Unelmien voimaa ei pidä aliarvioida eikä unohtaa. Unelmat pitävät meidät hengissä, ja tähän ajatukseen liittyy yksi elämäni kantavista motoista - ihminen ei elä pelkästä leivästä. Eikä pelkällä sisäsaunalla!

MUOKKAUS 19.4.2013:
Alla kuvia saunasta, jollainen meille tulee, aika tarkalleenkin juuri tällainen. Sauna on Huone1 -nimisen yrityksen valmistama. Yritys sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla Lumijoella, ja saunat valmistetaan tehtaalla Perhossa (Keski-Pohjanmaalla). Toimittavat toki saunoja ympäri Suomen! Yrityksen olen maininnut postauksissani myös täällä ja täällä.


 Kuvat sivulta http://www.huone1.fi/.

2 kommenttia:

  1. Minkä firman sauna tää on??

    VastaaPoista
  2. Hei! Sauna on Huone1 -nimisen yrityksen, yhteystiedot www.huone1.fi. Yritys sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla Lumijoella. Kiitos osuvasta kysymyksestä, taidankin lisätä tämän tiedon myös tekstiin :-)

    VastaaPoista