maanantai 4. helmikuuta 2013

Sunshine Award -tunnustus blogilleni

Sain Riikan ja Andersin Jämerä-koti Westerhageniin -blogilta tunnustuksen siitä, että blogini positiivisuudellaan ja kekseliäisyydellään inspiroi lukijoita. Hui, olen aivan häkeltynyt (mutten sentään sanaton, sitä ei kovin usein tapahdukaan :-)) Kiitos Riikka!

Tämä tunnustus, Sunshine Award, on siis blogeille, jotka inspiroivat lukijoitaan. Tehtävänä on vastata kysymyksiin ja välittää tunnustus eteenpäin seuraavalle blogille.

Lempinumeroni on 13: syntymäpäiväni, ikä jolloin tutustuin aviomieheeni, ensimmäisen lapseni laskettu aika, kaksosteni syntymäpäivä - eiköhän se jo selitä riittävästi.

Alkoholiton suosikkijuoma on Pepsi Max. Olen liikakäyttäjä, mutta ainoana paheenani annan sen itselleni anteeksi - kevyesti!

Lempieläimeni on hevonen. En omista sellaista, mutta voi miten tahtoisinkaan joskus omistaa! Ratsastus on rakas harrastukseni, johon ei ihan jatkuvasti ole mahdollisuutta.

Facebook vai Twitter - Facebook ja LinkedIn.  

Intohimoni... No, näitä on monia. Kaiken kaikkiaan olen intohimoinen siinä, minkä koen tärkeäksi ja kiinnostavaksi erilaisissa elämänvaiheissa. Intohimoisesti suhtaudun mm. arkkitehtuuriin, lukemiseen, työhöni uraohjaajana, harrastuksiini, perheeseeni, rakentamiseen, jatko-opintoihini - eli elämään kaikkinensa? Jos vain mahdollista, pyrin eroon sellaisista jutuista elämässäni, joita kohtaan en koe lainkaan intohimon pilkahduksia.

Suosikkiviikonpäiväni on lauantai, jolloin saan aamulla istua pari tuntia aamiaisella lehteä lukemassa, lötköillä koko päivän pyjamassa jos haluan ja muutenkin tehdä mitä lystään. (Sunnuntaina iskee sitten velvollisuudentunto ja se päivä menee pyykinpesussa, siivoillessa, lasten kanssa kaikkea kehittävää ja järkevää touhuillessa jne.)

Suosikkikukka... nooh... en todellakaan ole mikään viherpeukalo enkä muutenkaan oikein välitä kukista. Orkidea on kaunis (mutten uskaltaisi ottaa yhtäkään vastuulleni!), aiemmin pihallani kirjopikarililja ja siperianunikko ilahduttivat kukinnoillaan.

Ja nyt vaikein... kenelle annan tämän tunnustuksen eteenpäin? Olen aika huono lukemaan muiden blogeja, kun ei aika tahdo riittää sitten millään. Vakilukijaksi en voi itseäni kutsua minkään blogin kohdalla. Mutta tottakai haluan tehdä osuuteni tässä "ketjussa", joten annan Sunshine Awardin "Unelmien Urpola" Rakennusblogi 2012 -blogille! Blogissa pariskunta rakentaa paritaloa, ja monet sisustusratkaisut vaikuttavat kivoilta - jopa kuin suoraan omista ajatuksistani, esim. takkapohdinnat. Edellinen kirjoitus on viime vuodelta, toivottavasti saamme vielä lukea ja nähdä kuvinakin, millainen uudesta kodistanne tuli?

Kuva nettisivulta The Sweetest Occasion

1 kommentti:

  1. Mä olen kans ihan Pepsi Max koukussa :( Niin ja huomasin että olet myös heppaihmisiä :)

    VastaaPoista