perjantai 1. helmikuuta 2013

tekemistä talvipäiviinVasemmalla: kuva Pinterestistä, jossa linkitys vie Room & Board -sivuille. Oikealla: kuva Pinterestistä, alun perin linkitetty tästä blogista
  
Kuten jo pariin kertaan todettu, meikäläinen ei ole mikään kärsivällisyyden ruumiillistuma. Tämä odottelu ja pohdiskelu tässä vaiheessa rakennusprojektia (kilpailutus) on toki välttämätöntä, mutta silti niin ärsyttävää. Nyt olen keksinyt itselleni projektin talveksi: aion kutoa uuteen kotiin ihanan neulepeiton. Suurta hupiani on heittäytyä sohvalle hyvä kirja kainalossa, joten torkkupeitto tarvitaan - uuteen kotiin sopivissa väreissä!

Muistini syövereissä kummitteli näky lehdestä, jossa esiteltiin Kokkolan asuntomessujen Aitta -talo ja sen sisustus. Yritin etsiä artikkelia omista lehtikasoistani, tuloksetta. Nyt päätin guuglata niin osuvilla sanoilla, että juttu löytyy netistä. Ja simsalabim - siellähän se jo odottelikin minua!

kuva Lankamaailma -kaupan sivuilta

Viikonlopuksi ostan langat ja puikot. Oulussa on avattu uusi lankojen erikoisliike Lankamaailma, johon haluan tutustua tarkemmin. En ole mikään himokutoja, mutta aina silloin tällöin tulee jotain vaativampaakin tehtyä, eli puikot pysyvät kädessä. 

Tässä malli, jonka haluan toteuttaa:


Ohje tähän malliin (ja yllä olevat kuvat) löytyy tältä sivulta. Päivitän myöhemmässä vaiheessa, miten tämän projektin kävi, tuliko koskaan valmista.
(Huomatkaa strategiani! Kehittelen rakentamiseen ja sisustamiseen liittyviä projekteja, jotka julkaisen täällä blogissa. Näin ollen omatuntoni ei ole puhdas, ennen kuin joskus kerron, miltä lopputulema näyttää. Tämä sama toimii elämässä yleisemminkin filosofiana - jos vaikka haluat laihtua 10 kg, huutele siitä isoon ääneen ympäriinsä, niin ylpeys ei anna periksi olla toteuttamatta aikomusta...) 

Tässä alla vielä väri-iloittelua ihanilla lämpimillä peitoilla...

Ylinnä: Morse Code Blankets, kuva löytyi täältä
Keskellä: kuva ja neulontaohje täältä.
Alla: kuva ja neulontaohje täältä.

2 kommenttia:

  1. Hei,

    Jätin sinulle viestikapulan eteenpäin vietäväksi blogissani http://westerhagen.blogspot.fi/

    Toivottavasti kaiken elämän vilskeen keskellä ehdit ottamaan osaa Sunshine Awardsiin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti Riikka! Aivan varmasti ennätän välittämään tunnustuksen eteenpäin :-)

    VastaaPoista