keskiviikko 20. helmikuuta 2013

virtahepo olohuoneeseen?

Edellisessä postauksessani kirjoitin miehestä, joka halusi pihasaunan. Mies toteutti unelmansa: meni ja osti pihasaunan. Tällä samaisella miehellä on myös toinen unelma: lazy-boy-tuoli eli mekanismituoli. Tiedätkö tämän olohuoneen kaunistuksen? Oletko ehkä jopa itse
a) ostanut sellaisen tai
b) joutunut keskusteluun siitä, ostetaanko perheeseen lazy-boy?


Kuva: www.sotka.fi

Minä olen käynyt - tähän saakka kohtalaisen leikkimielisesti - tahtojen taistoa lazy-boysta jo yhdeksän vuotta. Jotenkin siinä kävi niin, että edelliseen kotiimme mies ei mekanismituoliaan saanut. Nykyiseen, väliaikaiseen vuokra-asuntoon, mekanismituoli ei mahdu. Mutta entäpä uuteen, ihanaan, esteettisesti kauniiseen, viihtyisään, harmoniseen kotiimme...

Tiedetään: jos miehellä on vain kaksi unelmaa, pihasauna ja lazy-boy, kyllä hänen pitää ne saada. Mutta kun oma haaveeni on Harri Koskisen Woodnotesille suunnittelema K-tuoli, en oikein tiedä, miten minä nämä kaksi nojatuolia rinnakkain asettelen... Sitäpaitsi, K-tuoli pyörii ja kiikkuu, sehän on LÄHES kuin mieheni haaveilema virtahepo olohuoneessa?


Kuva: www.harrikoskinen.com

5 kommenttia:

 1. Mies ja sisustus ei aina sovi oikein yhteen. Tuollainen tuoli olisi myös minun mieheni mieleen. Puhunut on tuolin hankkimisesta, mutta ei ole onneksi toteuttanut sitä vielä. Myös kaiuttimet aiheuttavat päänsärkyä, ne ovat isot ja rumat keskeisellä paikalla olihuoneessa.

  Teille tulee varmasti hieno talo, mielenkiintoista seurata projektia. Huomaa, että olette toista kertaa asialla. Meillä ei ole enää voimia toisen talon rakentamiseen, mutta jos olisi niin monta asiaa tekisin toisin.

  VastaaPoista
 2. Hei! Kiitos kommentistasi! Näinhän se on, että miehet ja sisustus on toisinaan vaikea yhtälö :-) Katsotaan, mihin tämä meidän tahtojen taisto johtaa...
  Meille tulee tällä toisella kertaa aivan toisenlainen koti kuin ensimmäinen oli. Aika ja maku muuttuu, samoin elämänvaiheiden mukanaan tuomat asumisen tarpeet. Kuitenkin, loppujen lopuksi, itse suunnitellussa ja rakennetussa kodissa olen onnellisimmillani, vaikkei jokainen valinta ja ratkaisu olisikaan osunut ihan napakymppiin. Toivottavasti näin teilläkin!

  VastaaPoista
 3. Ensimmäisen kerran kun itse ehdottelin omalle miehelle K-tuolin hankintaa, se oli että ei missään nimessä... Ja nyt kun sellainen muuton yhteydessä uuteen kotiin kuitenkin hankittiin (joo, mulla on aika hyvät neuvottelutaidot ;), niin mieli on muuttunu... Kehuu oikeen, että onpa hyvä istua jne. :) Että kannatan (ja mieskin nykyään) K-tuolia! :)
  Meri

  VastaaPoista
 4. Kiitos Meri kommentistasi! Näytän tämän kommenttisi ehdottomasti miehelleni :-) ja hion rakennusprosessin aikana neuvottelutaitoni äärimmilleen sekä käytän muutkin manipulointitaitoni (= annan periksi parissa itselleni muka-tärkeässä asiassa, annan mieheni päättää aivan itsekseen joitain vaarattomia juttuja jne.) :-)

  VastaaPoista
 5. Hei, ei ne kaikki ole virtahepoja, tosin ehkä verrattuna Notesiin, kuvassa ei ole aito LA-Z-BOY katsopa kuvia sivuilta pukonen.com
  Terveisin
  Timo

  VastaaPoista