keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

keittiö 3d

Sain vihdoin Ikean Kitchen Planner -ohjelman auki (käyttämällä vanhempaa explorerin versiota). Tältä meidän keittiö tullee näyttämään. Aika kömpelöitä kuvia ovat, kun kaikki valaisimet, allas, hana ja kodinkoneet puuttuvat, mutta kyllä nämä vähän suuntaa antavat. Suunnitteluohjelman mukaan hintaa kalusteille, jääkaapille ja pakastimelle tulisi noin 4900 e.  
(Aiemmin olen kirjoittanut keittiöhaaveistani mm. täällä.)


Oranssi seinä kuvastaa tiiliseinää. Tiiliseinää vasten tulee kokonaan teräksinen rivi laatikostoja ja taso. Tähän 3 metrin työskentelyalueeseen sijoitetaan uuni ja liesi (oikeaan reunaan) sekä allas ja hana (vasempaan reunaan). Kaapistot seisovat omilla jaloillaan, ei sokkelilevyä.

Korkea kaapistoseinä sisältää integroidut pakastimen, jääkaapin ja astianpesukoneen sekä syvennyksen mikroaaltouunille. Lisäksi tilaa jää kahdelle korkealle kuiva-ainekaapille, joissa on ritiläkorit tai ulosvedettävät laatikot.  Ovet ovat valkoiset, sokkelit mustat. 

Saarekkeesta kirjoitinkin aiemmin täällä. Työtaso, sivut ja alapuoli tulevat tammesta, ovet ovat valkoiset. Toisella puolen saareketta on 60 cm syviä laatikostoja, toisella puolella 37 cm syviä kaappeja. 

Ensi viikolla tilataan ikkunat ja liukuovi-ikkunat, siitä lähtee tämä keittiö rakentumaan!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti