sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

pesutilat - ideoita

Rakennusprojekti on siinä vaiheessa, että kuumeisesti odottelemme arkkitehdiltä rakennuslupapiirroksia. Koska Pohjois-Suomen hiihtoloma käynnistyy parhaillaan, ei taida viikkoon tapahtua suunnittelijarintamalla mitään. Lomaviikon käytämme haaveiluun ja valintojen tekoon hankintojen suhteen. Ikkunoista olemme jo kivasti tarjouksia saaneetkin ja sähkösuunnitelma etenee omaa vauhtiaan valaisinvalintoineen. Olen viime päivinä uppoutunut kaikella vapaa-ajallani (lue: öisin) lvi-tarvikkeisiin: hanoihin, ammeisiin, suihkuihin ja ylipäätään pesutilojen suunnitteluun. Tässä alla ideakuvia ja kollaaseja siitä, miltä meillä voisi niiltä osin mahdollisesti näyttää.


RST malja-allas, Mora Inxx -hana, puutaso, Laufen -pönttö...
Mora Mmix -hanat, Sand -kylpyamme, Galileu Crema -laatat (Terracasa), puun lämpöä kattoon / takaseinään...


Tasoite/rapattua pintaa, rosteria, simppeliä...
Puutaso, malja-allas, suuri peili, ihanat valot...

rauhallinen väritys, selkeät linjat...
leveät vaakaikkunat seinästä seinään...

3 kommenttia:

 1. Mekin mietimme tuota Noron Sand -ammetta, mutta se ei sitten livenä vakuuttanutkaan. On todella korkeareunainen. Tykästyimme Westerbergin Deep R1800, joka on mukavampi istua ja siinä saa kädet lepäämään reunojen päälle, jos haluaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Christa vinkistä! En ole kauheasti ammeita edes katsellut, mitä nyt K-Raudassa pari mallia. Edellisessä kodissamme oli tassuamme, mutta nyt tosiaan jotain modernimpaa haussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin K-raudassa koeistumassa tuon Sand-ammeen. Leveät hartiani eivät mahtuneet ovaalinmuotoisen ammeen kapeaan päätyyn. Valinta osui siis toiseen ammeeseen :-)

   Poista