torstai 28. maaliskuuta 2013

rakennuslupa evätty

Oi, hieman dramatiikkaa pääsiäiseen, otsikossa varsinkin! Jätimme rakennuslupahakemuksemme viime viikon perjantaina, ja tänään saimme tiedon, että ihan tällaisilla suunnitelmilla lupaa ei voida myöntää. Vessaan ei pääse pyörätuolilla. Vikana oli se, että ovi aukesi vessaan ja vessan edessä kapealla käytävällä tuoli ei mahtunut kääntymään.

Mutta eipä hätä ole tämän näköinen. Näppärä arkkitehtimme piirsi saman tien ratkaisun asiaan. Nyt vessan ovella on sellainen varaus, että se voidaan muuttaa 1200 leveäksi jos tilanne niin vaatii. Rakennetaan siis alkuun 900 mm leveä ovi + ikkuna(levike) tuohon aukkoon. Lisäksi vessaa käännetään 90 astetta ja käytävänpätkää oven edessä levennetään.

Uusi suunnitelma.
Tällä uudella kuvalla saanemme rakennusluvan ensi viikon torstaina ja sitä ennen emme lupaa tarvitsekaan. Päin vastoin - tämä antaa minulle viikon lisäaikaa miettiä ikkunavalintaa, joka alkaa käydä todella vaikeaksi...


MUOKKAUS 9.4.2013: katso, millä tavalla inva-wc -varaus lopulta järjestettiin ja mikä oli lopullinen talon pohjapiirustus postauksestani rakennuslupakuvat!

Mutta nyt yritän erilaisilla kikkakolmosilla (mm. Dexteriä katselemalla!) unohtaa ikkunavalinnat hetkeksi ja keskittyä pääsiäisenviettoon perheeni kanssa.
Hyvää pääsiäistä sinullekin! Ja muistathan osallistua kilpailuun jos et ole vielä osallistunut, kilpailuaikaa on jäljellä vielä huominen perjantai :-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti