keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

rakennuslupakuvat

No jopas nyt on viikko, kun joka päivä tapahtuu ja tulee uutta postattavaa! Nyt on valmiina lopulliset rakennuslupakuvat, joilla laitetaan tällä viikolla lupa-anomus sisään. Oulun rakennusvalvonta on yksi maamme edelläkävijöistä monellakin saralla, ja lupa saattaakin olla taskussa jo ensi viikolla!

Talon pohja ja asemapiirros (by perhe Oja ja arkkitehti Pia Krogius):


Julkisivut (by perhe Oja ja arkkitehti Pia Krogius):
ps. Rakennuksemme poikkeaa vähän asemakaavasta kerrosalojen suhteen, joten kiersin tulevat naapurimme ja pyysin heidän allekirjoituksensa naapureiden kuuleminen -lomakkeeseen rakennuslupaa varten. Kylläpäs on hyvä mieli lähteä rakentamaan taloa - ja siinä sivussa omaa ja perheen elämää - Kivikkokankaalle, kun naapuriin tulee toinen toistaan rennompia ja mukavampia tyyppejä! Tämähän on juuri se kohta rakentamisessa johon et todellakaan voi vaikuttaa :-)

MUOKKAUS 9.4.2013: 
Inva-wc -varaus aiheutti päänvaivaa, josta kirjoitin täällä. Loppujen lopuksi haimme rakennusluvan ehdotuksellani, että inva-wc -varaus siirtyy pesuhuoneeseen. Näin pää-wc pienenee ja pukuhuone/vierashuone suurenee. Tässä alla lopullisista lopullisin talon pohjakuva:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti