sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

motivaation ylläpitämiseksi

Olen antaumuksella ja täydestä sydämestäni uponnut tähän rakentamisen maailmaan jo viime syksynä, kun saatiin tieto tontista. Välillä odottavan aika tuntuu LIIAN pitkältä, sitä vain toivoo että alkaisi jo konkreettisesti tapahtua jotain.

Motivaation ylläpitämiseksi mielikuvashoppailen verkkokaupoissa ja muiden blogeissa sisustusratkaisuja ja ihania esineitä... Ensimmäisenä Villa Luova -blogista bongaamani Finnish Design Shopin 20% alennus houkutti minut ostamaan tulevaan kotiimme baarituolin (yhden vain!):

Hay: About a Stool
Luultavasti tämä sijoitetaan keittiöön saarekkeen äärelle. Oikeasti haluaisin tämän kodinhoitohuoneeseen - pyykkien viikkailu on niin tylsää puuhaa, että ehkä ihanalla jakkaralla istuminen houkuttelisi? (Tästä ostoksestani ei vielä mieheni tiennyt, no nytpä saa lukea täältä - tulee samalla testattua, seuraako hän blogiani kovinkaan ahkerasti ;-) )

Tänään bongasin suosikkinettikaupastani Room21:sta valaisimen, jota olen jo kauan himoinnut tulevan allrumimme kattoon työpöytien yläpuolelle. Aiemmin valaisin on ollut myynnissä hintaan 278e, tänään vain 205e, eli 26% alennuksessa! Minähän siis lähes tienasin rahaa, eikö niin? 

Select21: Studio 5

2 kommenttia:

  1. Ai että sulla(kin) on hyvä maku! ;)

    VastaaPoista
  2. Niimpä ;-) Joko olet M. itse ostanut baarijakkarat? Meille tämä Hay ei ole vielä kotiutunut, kerron kyllä sitten istumakokemukseni! Näin se kuule täytyy tehdä, että jos vähänkin epäilee ettei loppusuoralla enää ole varaa ihaniin sisustushankintoihin, hankkii ne heti projektin alkuun (ja toivoo, ettei kukaan muistele menneitä projektin lopussa kun budjetti paukkuu??!)

    VastaaPoista