lauantai 18. toukokuuta 2013

lapset raksalla

Luin aiemmin jonkun toisen bloggaajan kirjoittavan heidän rakentamiskokemuksistaan lasten kanssa (muokkaus: sehän oli Mava Villa Tykki -blogissa). Meillä alkava kesä näyttää, millaista on olla raksalla kahden 4-vuotiaan ja yhden 6-vuotiaan kanssa. Sitähän ajattelee itse, että tuon ikäiset - ja etenkin omat lapset! - ovat jo ihan tolokkuja. Tonttimme ympäristöstä löytyy lapsillemme paljon jännittävää tekemistä: on kiviä, metsää, hiekkaa... ja vettä. Ihana, kamala, kaunis, pelottava, houkutteleva vesi.


Raksaviikonloppu alkakoon, saakoon äiti ja isi silmät selkäänsä ja lapset järkeä päähänsä!

3 kommenttia:

 1. Hmm, minäpä ainakin olen kirjoitellut rakentamisesta lasten kanssa.

  Kuinkas teillä sujui? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mava! Sinun postaustasi juuri tarkoitinkin, minäpä linkitän sen tekstiini! Hyvin sujui viikonloppu raksalla kun kukaan ei hukkunut :-) Toinen kaksostytöistä tosin käveli vissiin silmät kiinni ja löi silmäkulmansa lautakasaan, noin 1 cm silmästä. Samalla tavalla voi tolloilla kotonakin, jos ei katso mihin kulkee, joten ei ole raksan vika, eihän?

   Poista
  2. Ei tietenkään ole! Samaa logiikkaa oon käyttänyt meidän vaellusreissuilla. Jos lapsi inisee maksimissaan saman verran kuin kotona, homma toimii.. :D

   Ainut mikä meillä on raksalla vähän pelottanut, on maasta tai laudoista törröttävät naulat. Niitä on aina, vaikka mitä tekisi. Vielä ollaan säästytty naarmuilta, mutta pyykkiä sen sijaan on tullut aivan uskomattoman paljon. Laastia, sauma-ainetta, hiekkaa, hiekkaa ja hiekkaa, silikonia, sikamassaa, kuralöllöä, puhallusvillaa.. Kaikki niitä kiinnostaa.

   Poista