tiistai 21. toukokuuta 2013

Neoglass Barrels Organza mulle!

Toukokuun alussa hehkutin laattavalintojani. Sain tarjouksen siitä ihanasta pyöreästä mosaiikista, jota en saa mielestäni... muistatteko tämän?


Kyseessä on "806 Sicis Neoglass Organza 242 Barrels". Löytyy googlaamalla, kuten myös samalta sivustolta liuta muita ihania mosaiikkeja (kuva ylimpänä). 

kuva sivulta www.casadimosaico.com
Oulun Sisustajilta saamani tarjous tästä laatasta on 179 e/m2. Ja tarvitsisin pienen suihkuni laatoittamiseen (lattiasta kattoon) kuitenkin yli 12 m2. Jaiks. Ehkä laatoitan vain yhden seinän? Se ei tosin tuo tunnelmaa veden alla olemisesta. Ehkä en laatoita kattoon (2,6 m) asti, vaan esim. 2 m korkeudelle? Ja maalaan lopun... tai jotain...

8 kommenttia:

 1. Huhhuh! Itse aina mietin vastaavia valintoja tehdessä, että harmittaako jälkikäteen, ettei uhrannut rahaa (tätäkin pintaa kun tulet katsomaan päivittäin) vai harmittaako, että mihinkä se raha tuli uhrattua (koska pinta muistuttaa hinnasta päivittäin). Ei käy kateeksi päätöksen teko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet aivan asian ytimessä! Välillä kallistun just sille kannalle, että kyllä yhteen paikkaan talossa pitää saada jotain vähän ekstraa ja todella mieluista - muuten kun mun maku on ihan peruskamaa (esim. Ikean keittiö kelpaa vallan hyvin, etenkin jos tarvii säästää). Toisaalta kun budjetti on tiukka muutenkin, niin onko tämän ihan järjetöntä haaskausta... Tässä välimaastossa minä huojun :-)

   Poista
 2. Paljonko teillä on urakan budjetti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko koko rakennusta vai esim. pintamateriaalien osuutta? Kaikki on niin suhteellista... Vastaavan työnjohtajan tekemässä Talo-80 pääryhmien mukaisessa budjetissa seisoo: 5 PINTARAKENTEET: Vesikate, ulkoseinien pintamateriaalit, sisäpuolen pintamateriaalit 45 370 €. Mielestäni kuulostaa suurelta summalta, josta laatoille töineen jää aika suuri summa! Mutta toisaalta, olen päättänyt rakentaa noin 20% pienemmällä budjetilla kuin mitä vastaava on laskenut - joten jossakin budjettiluokassa tulee myös säästää. (Tai jokaisessa vähän.) Eli: mitään tiukkaa budjettia juuri TÄLLE kohdalle talossa ei siis ole - jos tässä hurvittelee niin jossain muualla on nuukailtava :-)

   Poista
 3. Minulla sinulle ratkaisu😊 osta haluamasi määrä mosaiikkia ja muista tingata vielä hinnasta. Tule sitten meille välivainiolle ostoksille muiden tuotteiden osalta😊 samanlaisia löytyy meiltä suunnittelupuolelta. Ja hinnat kohdilleen tietysti naapureille! T:Mirka holster

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä vinkkejä, kiitos Mirka! Laitetaan korvan taakse :-)

   Poista
 4. Talon ja katoksen budjettia utelin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain päin tätä blogiani olen budjetista kertonutkin, eli vastaava laski sen meille näin: 349 000 e. Mutta se ei ihan mua tyydytä, eli olen päättänyt selvitä 20% vähemmällä :-) No joo, aika näyttää miten käy, mutta alle 300t pitäis silti päästä, jo nyt kun kustannuksia on tiedossa niin sen suhteen näyttää ihan hyvältä.

   Poista