lauantai 11. toukokuuta 2013

sohvaharmittelua

Olen niin vakaasti päättänyt sekä toteuttaa unelmiani tässä rakennusprojektissa että myös säästää rahaa aina kun mahdollista, että pienenpienikin takaisku harmittaa. Eilen sellainen takaisku tuli sohvan muodossa. Olen jo ainakin vuoden päivät kulkenut Vepsäläisellä katsomassa ihanaa SITS'n Colorado -kulmasohvaa, joka olisi uuteen kotiin aivan täydellinen. Eilen päätin käydä Vepsäläisellä ilmoittamassa, että kun haluavat myydä tuon näyttelysohvan, soittavat minulle - ostan se heti pois. Mutta mutta. Minultapa on mennyt tässä rakentamisen kiireessä ihan ohi Vepsäläisen muutto ja muuttomyynti, joka ei ole tyhjästä liiketilasta päätelleen mennyt ihan kaikilta ohi. Sohvani oli jo myyty! Voih. Nyt on sitten vajaa vuosi aikaa bongata Vepsäläisen allennuksia. Ja kun en saakaan tuota puhtaanvalkoista esittelysohvaa, voin valita värinkin oman mieltymykseni mukaan. Every cloud has a silver lining?
Voi kunpa jaksaisin opetella jonkin 3D-ohjelman käytön... Siihen saakka visualisoin sisätiloja piirtelemällä :-)


Erilaisia vaaleita sävyjä on paljon. Harmaa ei ole minun juttuni, joten jotain white / natur -linjalta lähden etsimään. Meitä jo 10 vuotta uskollisesti palvellut Europa Möblerin Big Boss -sohva on väriltään vaalea beige / hiekka, joten samaa sävyä en nyt tavoittele. Mutta sohvan kohdalla en aio myöskään revitellä.

Alla olevat kuvat täältä: Kaikki SITS -sohvien kankaat

Etna - natur -kangas
Nancy - natur -kangas
Gunnar - natur -kangas
Ritual - white -kangas
Adeno - white -kangas
Brallo - white -kangas

4 kommenttia:

 1. Suosittelen Sinua etsimään samaa sohvaa jostain muualta kuin Vepsäläiseltä niin pääset säästämään! Pienemmillä paikkakunnilla olevissa huonekaluliikkeissä, jotka eivät ole ketjuja, myydään myös samoja tuotteita kuin Vepsäläisellä mutta hinnat ja palvelu on aivan eri luokkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin aion tehdä, ehdottomasti! Toistaiseksi en vain ole löytänyt (mm. SITS'n sivujen kautta) muita jälleenmyyntipaikkoja. Jos siis joku tietää, kiitän jo etukäteen vinkistä!

   Poista
 2. Laadukas sohva tulee pidemmän päälle halvemmaksi, koska kestää käytössä halpaa paremmin ja sohvalla on myös jälleenmyyntiarvoa. Meillä on Ht- collectionin elle-xl, sohvan kaikki päälliset voi pestä (ilman tätä ominaisuutta olisi vuosien saatossa aivan järkyttävän likainen) . Lisäksi hyvää kotimaisessa sohvassa on ollut se, että kun höyhentäytteinen tyyny lässähti, pystyi tehtaalta tilaamaan uuden muhkean tilalle). Toivottavasti unelmiesi sohva löytyy :)
  Huomaa, että olette toista kertaa rakentamassa. Kadehdittavan hyvin tiedät mitä haluat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi! Jäin miettimään tuota kommenttiasi, että tiedän mitä haluan... Ehkä saan sen näyttämään siltä täällä blogissa? Tai ehkä tiedänkin? Elämä on todella hektistä, samoin tämä rakentaminen / rakennuttaminen, joten usein teen päätöksen (kalusteesta, pintamateriaalista jne.) kun näen meille sopivan jutun. Sohviakaan en ole kauheasti koeistunut tai vertaillut - tämä sohva näytti (ja tuntui! Tuffff!) juuri sopivalta.

   Poista