keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

näpertelyä

Tsekkasin näitä postauksiani taaksepäin ja huomasin, että edellinen tilannekatsaus talon etenemiseen on ollut kesäkuussa (lattianvalu- ja takkapostauksia lukuunottamatta). Viime aikoina minusta on tuntunut, että ei tapahdu oikein mitään näkyvää - jotain pientä näpertelyä suurimmaksi osaksi. Jouduin oikein ahdistelemaan timpurit nurkkaan kysymyksilläni, mitä he tekevät nyt ja mitä seuraavaksi. Tässä kun pitäisi yrittää pysyä kärryillä, mitä tavaraa ja suunnitelmaa seuraavaksi tarvitaan. Ensi viikolla saapuvat ikkunat ja liukuovi-ikkunat, seuraavalla viikolla varaston ja talon ulko-ovet. Tässä alla nopea kuvakatsaus talon tilanteeseen tällä hetkellä. Hommahan kyllä etenee, monellakin eri suunnalla ja tasolla, kirjaimellisestikin sekä maassa että ilmassa :-) 

Terassien anturat etenevät opiskelijatyönä. Ulkopuolelta talo odottaa ulkovuorilautaa.
Sisäpuolelta höyrynsulkumuovit ja koolaukset paikallaan. Tähän päälle 50 mm villaa ja kipsilevyt.
Sähköjohtoja vedetty paikalleen, ainakin ulos seinävalaisimille, jotta ulkovuorilaudoitus saa edetä omaan tahtiinsa.
Oma urakkani ulkovuorilaudoituksen kanssa etenee, kiitos aurinkoisten ilmojen! Pihasaunakin on saanut värin pintaansa, pian sisäpuoleltakin (heti seuraavien sadekelien myötä).
Eristettyjä IV-putkia paikallaan. Musta eristetty putki pystyssä on viemärin tuuletuskanava.
Verhoasetelma? Eiku jotain kangasta pitämään puhallusvilla yläpohjassa koteloissaan.
Huopakatto valmis sekä talon että autokatoksen osalta.
Vallihauta kiertää talon etupuolella ja odottelee kaukolämpömiehiä putkineen.

2 kommenttia:

 1. Teillä näyttää etenevän oikein urakalla!

  Meillä on raksa hiljaiskäynnillä vielä muutaman viikon. Olenkin innostunut postailemaan kaikenmaailman hömpötyksiä sitten senkin edestä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei maja! Tässä on pidettävä vauhtia yllä, jotta päästään jouluksi jo muuttamaan :-) Ja on kieltämättä hieno juttu, että parhaimpina päivinä työmaalla huhkii noin kymmenen miestä eri juttujen parissa. Siinä tulee oikeasti tunne, että nyt tapahtuu jotain! Sun kirjoituksia on kiva lukea, ootan jo kovasti kuinka paljon keksit mukavaa kirjoitettavaa rakentamisen aikana! Tsemppiä teille alkavaan projektiin, kun se alkaa se onkin sitten menoa :-)

   Poista