perjantai 5. heinäkuuta 2013

pikkuvessa Ikeasta

Tähän asti sisustussuunnittelu on ollut melko leppoista fiilistelyä ja eri vaihtoehdoilla pelaamista. Aletaan kuitenkin olemaan pisteessä, jossa on tehtävä lopulliset ratkaisut, jotta kaikkea tarvittavaa on sitten käsillä kun aika (pian!) koittaa. Jännittävää, mutta myös melko ahdistavaa. 

Otin raksa-hiacemme alleni ja hurautin Haaparannan Ikeaan lievittämään ahdistustani. Nyt on pikkuvessan kalusteet shopattu, ja minulle niin vaikea laattavalintakin alkaa olla tilausta vaille valmis. Siirryn tästä talomme pienimmästä kopperosta kohti suurempia tiloja - jospa sillä vältettäisiin rimakauhu valintojen edessä :-)

Valkoiset seinät, takaseinä keltaista laattaa. Musta kumilattia. Allas, allaskaappi ja peili Ikeasta - check.

Nämä vielä puuttuvat: Bromölla -valaisimet (Ikea), Laufen -pönttö, Mora Mmix -hana ja pirteitä tekstiilejä (Marimekko).

4 kommenttia:

 1. Olen seuraillut blogiasi jo tovin ja pakko jo vähän kommentoidakin :) Tuo keltainen laatta on tosi kiva! Tykkään tuosta vähän murretusta sävystä ja myös koko tekee siitä mielenkiintoisen. Minkä kokoisen valkoisen laatan ajattelit? Meille tulee 25x40 valkoisena ja olen melkein viikottain muuttanut mieltäni, että haluanko laatan vessoissa pystyyn vaiko vaakaan. Viimeisin on vaakaan ja siinä taidan pysyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Liisa! Ja kiitos, kun jaksat käydä blogiani lukemassa :-) Minustakin tuo keltaisen laatan koko on kiva, jotenkin jännempi kuin ihan tavis mosaiikkilaatta. Ja ihana väri! Joka aamu kun herää ja menee vessaan, niin tämä seinä oikein hihkaisee että "Auringonpaisteista huomenta! Se ois nyt aika herätä!" Valkoisiin seiniin olen itse asiassa ajatellut jotain muuta kuin laattaa, mutta en ole vielä selvitellyt vaihtoehtoja... Jotain laastia / tasoitetta / vedenkestävää maalia ehkä? Jos laattaan päädyn, se voisi tosiaan olla valkoinen matta ja suuri, ehkä vaakaan kuten tuo takaseinän keltainen laattakin.

   Poista
 2. Meillä opn tuo yläkuvan pitkulainen allas ja se menee kyllä vaihtoon. Siinä ei saa hyvin pestyä käsiä, on ahdas ja automaattihanan kanssa vettä roiskuu miten sattuu.. =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi. Meillä tästä vessasta ei tosiaankaan tule mitään toimivaa, ainakaan käsienpesun ja altaan suhteen, kun se on niin älyttömän pieni. Vessa on vähän niinkuin sellanen wc-koppi julkisten tilojen suurissa vessoissa. Oviseinämä on 100 cm, josta ovi karmeineen vie varmasti 70 cm (oviaukon leveys vain noin 60 cm!), joten altaalle jää noin 30 cm. Tämä pikkuallas on syvyydeltään 27 cm, joten mahtuu nippa nappa. Hanakin tulee varmaan vasemmalle, ja oikeakätiselle perheelle se on vähän vaikea käyttää. Mutta kommenttisi perusteella automaattihana ei ole sen toimivampi. Tätä on vähän siis mallailtava sitten kun väliseinät ovat pystyssä. Kiitos kommentistasi!

   Poista