perjantai 16. elokuuta 2013

himoshoppaajan viikko

Tämä viikko on kylmännyt selkäpiissä, vaikka shoppailusta pidänkin. Koska kesälomani on pian lopussa, teen kaikki mahdolliset sisustusmateriaalihankinnat näiden kahden viikon aikana. Tällä viikolla olen laittanut haisemaan montakymmentätuhattarahaa. Summat ovat budjetissa "sisäänlaskettuina", ja silti viikon kulkiessa kohti loppuaan on shoppailueuforia hiipunut. Kaikki maksaa ihan hunajaa! Toisaalta helpottaa, että syksyllä tavaraa saapuu tontille tasaiseen tahtiin kun minä paiskin päivätöitäni. (Sitten kun vielä KAIKKI työmiehet raksalla muistavat lukea samoja ohjeita ja piirustuksia tavaran sijoittelussa ja asennuksessa, ollaan jo voiton puolella!)

Tässä sneak peek hankittuihin juttuihin.Ja sitten Ikean reissulta tarttui mukaan myös tämä ihanuus, vaikkei kyllä edistä talon valmistumista mitenkään... Tai ehkä sittenkin edistää, kun motivoi minua näkemään talomme valmiina ja terassilla kauniita ruukkuja? 
Potatis kruka, Ikea, 299 kr. Kuva www.ikea.fi

Mukavaa shoppailuntäyteistä viikonloppua itse kullekin! 


4 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä! Mistä teille tulee kalusteet? Ja mistä vesikalusteet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin näyttää hyvältä! :-) Kiintokalusteita tulee sopivassa suhteessa Keittiömaailmasta ja Ikeasta, esim. keittiö rakennetaan molemmilla, vaatehuone Ikealla, makuuhuoneen kaapit Keittiömaailmasta jne. Vesikalusteista hanat on kaikki Moraa, joita täällä Oulussa myy ainakin Bauhaus ja Starkki. Minä tsekkasin edullisimmat hinnat nettikaupoissa ja laitoin Starkin myyjän sitten tarjoamaan näiden hintojen alle, muualta ei tarvi enää tarjouksia pyytää :-) WC-pöntöt on Laufen-merkkiset, eli Oulussa Laattapisteen myymää Pro-N -sarjaa. Ei ehkä halvimmat, mutta mun silmään ehdottomasti tyylikkäimmät! (Varsinkin kun Svedbergsin ainoa yhtä tyylikäs pönttö 9029 edellisessä kodissa hajoili yhtenään.)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää :-)

  Juu ja rahanmenoa näissä projekteissa ei voi estää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppas muuta, ja samalla kun kaikkea on ostettava, on yritettävä pysyä kohtuudessa. Joudun muistuttelemaan itseäni joka toisen ostoksen kohdalla, että hei, tämä ON ihan oikeasti budjetoitu eikä vaan mun päähänpistoni :-)

   Poista