tiistai 6. elokuuta 2013

ideoita ympäristöstä

Ihmisen pää se on kummallinen paikka. Miten monin eri tavoin me tätä samaa maapalloa ja ympäristöä katselemmekaan! Se juttu, joka on päällimmäisenä mielessä tai vie paljon tilaa pääkopassa, valikoi sitä, mitä näemme. Esimerkiksi rakentaminen: kylläpä vain huomaan ympäristössä, yllättävissäkin paikoissa, juttuja ja ratkaisuja omaan uuteen kotiini.

Kuten nyt esimerkiksi lasten harrastuspaikassa. Tässähän se on alla kuvassa, tyttären huoneen parvi ja tikkaat! Kuvassa "parvi" on oven päällä, joten mittasuhteistakin saa vähän hahmotusta. Puolapuut on saatava, mieluiten vanhat ja kulahtaneet, jotta jumppatyttöni pääsee sekä kiipeämään parvelle että muuten vain rimpuilemaan :-)


3 kommenttia:

  1. Upeeta! Näin se luovuus kukkii meissä ihmisissä! Monet ongelmat ratkeaa juuri silloin kun niitä ei tietoisesti mieti ollenkaan. :)

    VastaaPoista
  2. Näitä napsahtelee mulle nyt jotenkin tiuhaan: myös eteisen kaapistojen "roikotussysteemin" hokasin aivan yhtäkkiä, vaikken sitä edes ollut miettinyt (juurikaan). Nyt vaan puolapuita metsästämään, Tori.fi:stä löytyy ainakin muutamat :-)

    VastaaPoista