perjantai 23. elokuuta 2013

paras vinkkini rakentajapariskunnille

Me rakentajat - minä mukaan lukien - usein kulutamme paljon aikaa sen miettimiseen, miten kodista saisi mahdollisimman toimivan, miten pinnoista ajattomat ja mieleiset. Miten rakentaa kaunis, ihana koti, joka kestää aikaa ja jossa viihtyy vuosikausia? Kysymykset ovat toki tärkeitä, mutta...

Kuva Pinterestistä, alkuperäinen lähde sphotos-b.xx.fbcdn.net

... todellisuudessa liian usein oman ihanan kodin myymisen syynä eivät ole huonosti suunnitellut tilat, vaan avioero. Erotilanteessa joutuu luopumaan siitä ihanasta kodista, jota on niin sydänverellään suunnitellut, rakentanut ja sisustanut.

Siksipä paras ohjeeni kaikille rakentaville pariskunnille, jotka haluavat asua unelmakotiaan pitkään, on: pitäkää huolta avioliitostanne ja toisistanne. Ei "sitku", vaan nyt.

Minä ja rakas aviomieheni vietämme kymmenettä hääpäiväämme pohjoisen maisemissa koko viikonlopun - kahdestaan! Eipä otettu aikoinaan mitään riskejä, vaan mentiin naimisiin Varman päivänä.

Ihanaa, rakkaudentäyteistä viikonloppua teillekin :-)
 

7 kommenttia:

 1. Hyvää hääpäivää ja olet vinkkisi kanssa täysin oikeassa :)

  VastaaPoista
 2. Osuit kyllä naulan kantaan..! Ihanaa hääpäiväreissua! :)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin oli reilu viikko sitten neljäs hääpäivä ja arvaapa mitä tehtiin? Hah, oltiin raksalla. Minä maalasin, M siivosi rakennusjätteitä. Oltiin sentään yhdessä ja illalla juhlittiin käymällä saunassa kahdestaan ja syömällä jätskiä. =D
  Mukavaa reissua!
  t. Pasanderin rouva

  VastaaPoista
 4. Niin totta!

  Hyvää hääpäivää ja mukavaa viikonloppua. Kyllä se raksa siellä odottaa :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa hääpäivää – nauttikaa! :) p.s. pohjoisen maisemia kaihoten..

  VastaaPoista
 6. Kiitos onnitteluista! Ylläs oli aivan upea tähän(kin) aikaan vuodesta :-)

  VastaaPoista