perjantai 30. elokuuta 2013

wow-factor

Kyllä, meidän liukuovi-ikkunat ovat todella se wow factor, jonka uuteen kotiini halusinkin. Taviksen rahat kun eivät riitä kovin moneen katseenvangitsijaan, mutta jotain piti saada - ja saimme! Vai mitäs te tykkäätte? (Pahoittelen, raksalla nyt vaan on aina tällasta sotkua, parempia kuvia saadaan vasta maalarin käytyä tai ehkä sitten joskus muuton jälkeen...) Spekseinä kerrottakoon, että liukuovi-ikkunoilla on korkeutta 250 cm ja kolmiosaisella leveyttä 430 cm, kaksiosaisella leveyttä 330 cm. Ei jää siis talon isäntä tai emäntä hartioista kiinni oviaukkoon, vaikka kuinka olisi polleana uudessa kodissa ;-)


2 kommenttia:

 1. Mekin päädyimme siihen, että vaikka kuinka budjetti kärsisi niin yksi liukuovi meillekin tulee. Alunperin niitä oli vähän joka paikassa, mutta hinta karsi ne sitten muualta kuin olkkarista pois. Eiköhän se kuitenkin tule olemaan hintansa väärti :)
  - Sami RintaWillasta
  brickwing.wordpress.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti juuri näin. Vielä kalliimmaksi ja hankalammaksihan se käy, jos ei olekaan täysin tyytyväinen uuteen kotiin ja alkaa heti suunnitella uuden rakentamista :-)

   Poista