torstai 19. syyskuuta 2013

ennen ja jälkeen

Vuosi sitten saimme tiedon, että kaupungin tonttiarvonnassa on lykästänyt. Minä lähdin töiden jälkeen vielä sählyä pelaamaan (miten maltoinkaan!), ja sieltä suoraan pelihousuissa ja hikinauha päässä Kivikkokankaalle ajelemaan. Ihana ihana tonttimme! Silloin tämä kaikki sählääminen siis sai alkunsa. Ja mua alkoi hymyilyttämään kovasti, sekä sisäisesti että ulkoisesti, eikä se hymy ole vielä hyytynyt :-) 

ENNEN
 
Vuosi sitten eli 19.9.2012 tontin pohjoisnurkalta

Tänään olen töiden jälkeen viuhahtanut raksalle siivoamaan ja teippailemaan ikkunanpokia mäskejä varten. Talo on sisältä niin pitkällä, että pian heitän kirvesmiehet ulkotöihin tuulettumaan ja yskimään kipsipölyt keuhkoistaan. Maalarit saavat tulla ja valkaista talon kaikki seinä- ja kattopinnat. Ulkopuolelta talo näyttää vielä ihan raksalta, mutta eiköhän siihenkin ole muutosta tulossa parin viikon sisään.

JÄLKEEN

Raksa 19.9.2013 etelän suunnasta

19.9.2013 tontin itäkulmalta
Kovasti sitä saa vuodessa aikaiseksi, kun ottaa homman hanskaan ja pistää tuulemaan! Ja jo tässä vaiheessa nöyrin, kultaisin kiitokseni kaikille, jotka ovat ihan oikeasti saaneet tämän talon pystyyn kesän aikana. Vaikka tuskin te täällä blogia ennätätte käydä lukemassa sillä työtahdilla, johon teitä piiskaan ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti