sunnuntai 8. syyskuuta 2013

kun on pakko päättää 1

Uusimman ihastukseni, CWP-väliovien, 8 viikon toimitusaika pakotti tekemään ratkaisun. Nyt on lähtenyt tilaus väliovista. Huh! Tässä alla kooste kaikista talomme ovista, olkaa hyvä!Ovien myyjät:
www.profin.fi 
www.halltex.fi 
www.vihtaovet.fi 
www.raitatuote.fi
www.cwp.fi


13 kommenttia:

 1. Onnea päätöksistä ovien suhteen, meillekin tulevat väliovet cwp:ltä. Värinä tosin musta. Muutenkin näyttää kivalta kokonaisuudelta tuo teidän talo, ja erillinen pihasauna on aivan huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jane, ja kiitos! Taitaakin olla niin, että alun perin bongasin koko CWP:n joko blogistasi tai jostain kommentistasi toiseen blogiin, kiitos siis siitäkin :-)

   Poista
  2. Taisin mustassa ovessa kommentoida noista ovista, omassa blogissa ei vielä ole ovipostausta. Mutta mielestäni hinta-laatusuhde on erinomainen. Meille karmi tulee maalattuna, mietin otanko viiluna senkin mutta päädyin sitten maalipintaan. Ajattelin tilata myös liukuovet heiltä, sitten itse viritellään niihin mekanismit ja asennetaan paikoilleen. Saas nähdä mitä tulee..;)

   Poista
 2. Meilläkin on ovien valitseminen ja tilaaminen juuri ajankohtaista, eli olipa osuva postaus! Hyviä valintoja sulla!

  Musta myös tuntuu, että välillä on vaan pakko tehdä joku päätös, vaikkei olekaan valinnoista ihan varma. Oikeestaan melkein koko ajan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Melina! Onhan tässä melkoinen kirjo ovia, meille ei tulekaan ihan samanlaisia ja -värisiä ovia joka tilaan :-) Mutta ajattelen, että kun näkee vaivaa, saa enemmän omannäköistä! Välillä jokin päätös on helppo(vaikkapa saunan lauteet, eihän niitä koko päivää katsella), ja toisinaan ihan tuskaisen vaikea (kuten just ovet ja lattiat, jotka on silmissä koko ajan)! Tsemppiä teille valintoihin!

   Poista
 3. Hei hyvältä näyttää suunnitelmat :) Saako udella missä hinnoissa liikkuu CWP:n ovet? On minulle ihan uusi tuttavuus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! CWP:n kevyet viiluovet maksavat noin 285 e/kpl ja äänieristysovet (35 dB) noin 520 e/kpl, hinnat sisältävät alvit. Sitten tähän hintaan päälle karmit, joita saa maalattuna, petsattuna tai vaikkapa oven viilulla pinnoitettuna, ja rahdit tietenkin. Mielestäni erittäin kilpailukykyiset hinnat - kyllähän K-Raudassakin perus tammiviiluovi maksaa 299 euroa. Ovia saa tietenkin halvemmallakin, esim. valkoinen laakaovi 39 e/kpl. Omassa arvomaailmassani ovet ovat kuitenkin sellainen pysyvä arkkitehtoninen elementti, joihin haluan satsata vähän enemmän :-)

   Poista
  2. No on kyllä todella kilpailukykyiset hinnat. Onhan se niin että ei sitä kannata ihanaa taloa ja sen sisustustusta mihinkään välioviin pilata :) Hienon löydön olet tehnyt!

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow! Nyt alkoi kyllä tehdä mieli tuollaisia ovia omaankin kotiin... Muutenkin vaikuttaa, että teille on tulossa upea koti. Kiitos kaunis kiinnostavasta blogista!

   Poista
 5. En voi kuin ihailla kykyäsi tehdä valintoja ja päätöksiä :) Upeita ovia tulossa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikka kyllä kyse taitaa enemmän olla pakosta kuin kyvykkyydestä :-)

   Poista