torstai 17. lokakuuta 2013

ihan pihalla

Talossa sisällä hommat etenevät maalarin ja laatoittajan toimesta, mutta niin myös ulkona ovat kirvesmiehet pistäneet parastaan. Voi että minä niistä tykkään! (Ja kaikista, jotka osaavat työnsä hyvin.) Kun kärsimättömänä meinaan ensin tuskastua viikkojen nysväämiseen, sitten ne yhtäkkiä pistää hihat heilumaan. 

Syyskuun lopulla päivitin, mitä kaikkea pitää saada aikaiseksi ennen lumen tuloa. Noh, sanoisinko, että taas lumentulo yllätti paitsi autoilijat ojaanajoista päätellen, myös Ojan itsensä. Mutta paljon on jo valmiinakin. Terassit on tehty. (Lukuunottamatta sitä määrää lehtikuusilautaa joka meni vaihtoon ja joka odottaa asentamista. Rautakauppamme / laudan toimittajasaha suhtautuivat erittäin hyvin reklamaatiooni ja uudet laudat ovat ihan pian tontillamme.) Pergola on valmis. Talo on myös jo puoleksi ulkovuoritettu. Autokatos on valmis ja kertaalleen maalattukin etupihan puolelta. Jokohan se minäkin alan uskoa kirvesmiehen sanoihin, että tämähän valmistuu ihan käsiin :-)


Pergola talon päädyn ja pihasaunan välissä. Saa joskus tulevaisuudessa katon päälleen, nyt mennään näin.

Rimalomalauta -ulkoverhous etenee. Kuva talon pohjoisnurkalta.
Piha ja autokatos-varasto -rakennus viime viikon lopulta. 
Viikon takainen kuva lehtikuusiterassista talon ja autokatoksen välissä, taaempana laituri olohuoneen liukuoville yhden askelman korotettuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti