tiistai 15. lokakuuta 2013

isoja harppauksia

Kyllä, nyt otetaan isoja harppauksia eteenpäin. Kun ensin syyskuussa nysvättiin viikkotolkulla erinomaisen tärkeitä mutta ärsyttävyyteen asti näkymättömiä pikkujuttuja, nyt lokakuussa mennään eikä meinata! 


Kirvesmiehet tekevät taloa valmiiksi ulkopuolelta. Sisällä maalari ja laatoittaja ahertavat trooppisessa ilmastossa. Tässä havainnekuvia siitä, kuinka kipsilevynruskeat seinät ja katot muuttuvat askel askeleelta kauniin valkoisiksi! 
Myönnän, että viimeisissä kuvissa on vasta tasoite pinnassa. Vielä puuttuu tasoitteen hionta sekä (valkoiset) pohja- ja pintamaalit. Mutta en millään malttanut odottaa ihan loppuun asti :-) Olen aivan haljeta innostuksesta, kun kävelen valkoisessa talossani!


Sisällä maalari jatkaa töitään. Tällä viikolla vilkaistaan vielä puku- ja pesuhuoneen suuntaan sekä tsekataan, mitä pihalla on tapahtunut viime aikoina (lumisateen lisäksi) - pysy kuulolla!

6 kommenttia:

 1. Teillä tulvii valoa! En malta odottaa lisää sisäkuvia :) Tämä on kyllä ihan huikea vaihe. Nyt vaan alkaa jännittämään, miten kaiken ehtii vielä saada kuntoon ennen muuttoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä yritän olla stressaamatta edessä olevan työn määrästä ja ajattelen, että meillähän on jo muutama huone valmiina, kun maalari lähtee ja kumimaton asentaja käy matot asentamassa viikolla 44 - eli parin viikon päästä! (Joo, kyllä tekemätöntä työtä on vielä ihan älyttömästi, mutta sen ajatteleminen huikaisee...)

   Poista
 2. Vieläkö muutto koittaa viikolla 48, kun jostain postauksesta olin lukevinani?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooo... Sanotaanko niin, että raksalla aamukammassa lukee "muutto" viikon 48 lopussa. Tavoitteet asetetaan aina korkealle! Muuttamaanhan päästään vasta sitten, kun muuttokatselmus menee läpi. Tulevat viikot näyttää, käykö tälle tavoitteelle samoin kuin nuorisotakuulle... :-)

   Poista
 3. Kivalta näyttää teillä! Meillä ollaan tuossa tilanteessa (toivottavasti) vajaan vuoden kuluttua. Oli mukava, kun oli sattumalta löytänyt blogini. Vielä tässä vaiheessa vähän postauksia, mutta tahti toivottavasti kiihtyy joulun jälkeen.
  P.S. Oletko kotoisin Oulun alapuolella olevasta kaupungista? Ei aivan alapuolella, mutta siinä parisen sataa alaspäin? Näytät niin tutulta. On varmaan käyty samaa koulu... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kyllä, sieltä kotoisin - Halkokari, Hakalahti, Länsipuisto :-)

   Poista