lauantai 5. lokakuuta 2013

päivä bloggaajana - tule kokeilemaan!

Voi että on mukava lueskella kommenttejanne mm. tuolla syysarvonnassa! Monella blogini lukijalla on oman kodin rakentaminen haaveissa, suunnitteilla, jo käynnissä tai juuri onnellisesti takanapäin. Niin paljon raksatarinoita, yksityiskohtia, fiiliksiä, näkökulmia ja mielipiteitä, joita ei kuitekaan blogeissa julkaista (vaikka jokunen kertookin suunnitelleensa blogin käynnistämistä). Siitä se ajatus sitten lähti...

...nimittäin haastaa sinut, lukijani, bloggaamaan kanssani yhdeksi päiväksi. Jepjep, älä nyt säikähdä, sinut juuri! Koska olen ihan varma, että juuri sinulla on jemmassa hauska tarina, pointti, mielenkiintoinen materiaalivalinta tai yksityiskohta, surkeiden sattumusten sarja, onnea ja iloa - jotain, mikä suorastaan vaatii tulla julkaistuksi!

Kuva Pinterestistä, alunperin sivulta www.canasanta.com
Haaste voitaisiin toteuttaa vaikkapa näin:
  • kirjoita wordilla tekstiä ja asettele kuvat tekstin sekaan kuten haluat, linkit myös, ja lähetä valmis blogiteksti otsikoineen minulle TAI 
  • kirjoita wordilla tekstiä, valitse kuvat ja otsikko ja lähetä kaikki minulle sähköpostilla liitetiedostoina (kuvat erikseen) 
  • voit blogata tunnistettavasti omalla nimelläsi tai anonyymisti 
  • jutun tulisi liittyä raksaprojekti -aihepiiriin jollakin tavalla  (sisustusjutut kuuluu aiheeseen, of course)
  • haaste on suunnattu lukijoille, joilla ei ole blogia tai blogikokemusta
  • yhteyden minuun saat tämän blogini oikean reunan yhteydenottolomakkeella 

Voi, jos vain saisin teidät innostumaan tästä haasteesta (josta olen itse kovasti innoissani)! Voisin yhdellä viikolla julkaista teidän lukijoiden blogitestejä. Yhden tekstin per päivä, joten seitsemän tekstiä julkaistaan. Valitaan viikoksi vaikkapa viikko 43 - kahden viikon kuluttua.

Minä niin tiiän että nyt teillä jo päässä raksuttaa, että mistäköhän sitä kirjoittaisi! Word-ohjelma auki ja tekstiä naputtelemaan :-) Ja minulle viestiä yhteydenottolomakkeen kautta.

Juttujanne odotellen - bloggaavaa viikonloppua kaikille!  
(Ps. Muista osallistua syysarvontaan, jos et ole vielä jättänyt omaa arpalippuasi. Arvonta päättyy tiistaina. Myös kaikki ei-rakentajat ja ei-sisustajat ovat tervetulleita osallistumaan, K-Raudastahan löytyy vaikkapa... suklaapatuikoita!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti