sunnuntai 24. marraskuuta 2013

kärsivällisyys palkitaan (malja-altaalla)

Maaliskuussa tuskailin malja-altaan löytämisen vaikeutta. Visioni vessamme sisustuksesta ei kuitenkaan ole muuttunut. Yli puoli vuotta kestäneistä etsinnöistä huolimatta mieluista oikeaa allasta ei ole tullut vastaan. (Kävin jopa siellä Pannussa kyselemässä, mistä heidän rosterinen malja-altaansa on tilattu. Remontista oli kuilunut kuitenkin niin pitä aika, etteivät vastuuhenkilöt muistaneet kuin sen, että allas on tilattu Italiasta. Kiitos Pannun henkilökunnalle tällaiseen kummalliseen kysymykseen paneutumisesta!)

Deadline malja-altaan etsinnälle tuli juuri nyt vastaan, kun muutto on lähellä ja putkimies talolla asentaa vesikalusteita paikalleen. Päätin kääntyä Ikean puoleen. Ongelmana on ollut, että kun vuoden mittaan olen käynyt tässä lähinnä meitä sijaitsevassa Haaparannan Ikeassa, siellä ei ole ollut Blanda blank -tarjoilukulhoa halkaisijaltaan 36 cm suuruisena. Eikä kulhoa saa myöskään tilattua netin kautta. Tämä viimeinen yritykseni kuitenkin palkittiin - siellähän ne hyllyssä ootteli minua, meidän malja-altaat! Ulkopinta on kaunis, harjattu rst, mutta harmittavasti sisäpuoli kiiltävää terästä, kun harjattu oli etsinnässä. Tällä nyt kuitenkin mennään (ja hinkataan niitä vesitahroja sitten vähän ahkerammin, jos alkaa ärsyttämään). 

Blanda blank -tarjoilukulho, Ikea
Kulhoa ei ole vielä asennettu paikalleen, joten ensi viikolla selviää, onnistuuko tämä yritys. Pidetään peukkuja, sillä muutoin vessa on valmis! (Ja eikös vessa ole yksi kriteeri, jolla uuteen kotiin saa muuttoluvan?)

5 kommenttia:

 1. Pidetään peukkuja että toimii :)
  Mukavaa sunnuntaita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo peukut pystyssä, jos tämä EI toimi, mulla on ideat aika vähissä:-) Samoin ihanaa sunnuntaita! Oulussa on monta senttiä lunta maassa ja aurinko paistaa!

   Poista
 2. Jännittäviä ideoita teidän kotiin tulossa :)

  VastaaPoista
 3. Malttamattoman on pakko kysyä, joko se on paikallaan? Toimiiko? Aivan loistava idea, josta olisi kiva saada kuva jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Paikallaan on ja toiminnassa :-) Odottelen valoja vessaan, jotta saan otettua siellä järkevän kuvan sekä tästä altaasta (joka näyttää hienolta!) että Tikkurilan Tunto Hieno -seinistä. Ehkä jo tänään tai huomenna viimeistään, joten tulossa on juttua tästä aiheesta!

   Poista