maanantai 18. marraskuuta 2013

vuosikas!

Ohhoh, sehän tuli ja meni jo pari päivää sitten - blogini yksivuotispäivä. Onnea hemma hos Oja! Taputus olalle ja taas menoksi. Ei tässä suuremmin juhlimaan ennätä, kun muuton pitäisi olla parin viikon kuluttua ja homma vielä tuhottomasti. (Lisäksi sain eilen jotain raksalla silmiini, ja varsinkin vasen on pian ummessa. Rakentaja ei tervettä päivää näe? :-)  )


Vaan täytyy silti todeta, että onhan ollut mukava kirjoittaa blogia. En oikein osaa sanoa, miksi aloitin koko jutun. Muiden blogeihin olen tutustunut kunnolla vasta omani aloitettuani, joten en ainakaan (pelkästään) niistä inspiroituneena. Sanomalehti Kaleva teki blogistani jutun syyskuun Rakentaja -liitteeseen, ja toimittaja kysyi samaa: miksi aloitit blogin kirjoittamisen? Vastasin silloin, ja vastaan edelleen, että ajattelin sen olevan hauskaa ajanvietettä ja ajatusten jäsentämistä rakentamista suunnitellessa ja projektin edetessä. Tekeväinen minäni (lue: adhd-minäni) saa järkevää puuhaa, joka liittyy kiinteästi käsillä olevaan projektiin. Lisäksi bloggaaminen on itseilmaisua kuvin ja sanoin, ja on jännittävää julkaista juttuja ja seurata, lukeeko niitä kukaan ja millaisen vastaanoton ne saavat. Esteettinen minäni ei anna minun pitää blogia rakaspäiväkirjana, sellainen meillä on kuvatiedostoissa erikseen. Toisaalta käytännöllinen minäni haluaa tuoda julki oikeita rakentamiseen liittyviä asioita, ei pelkästään suunnitelmia ja sisustushaaveita kauniine kuvineen. Taiteilen siis (huterasti nuoralla) jossain näiden tyylilajien välillä :-)

bloggajan omakuva

Lukijat ovat elinehto sille, että jaksan innostua blogistani ja kirjoitella juttuja. Ilman lukijoitahan tämä homma olisi tyssännyt ihan alkumetreillä. Siispä 365 (+2) kiitosta sinulle! On ymmärrykseni ulottumattomissa, että sinä jaksat innostua blogistani kerta toisensa jälkeen ja tulla lukemaan, mitä minä täällä horisen - mutta tule ihmeessä silti!

kuva lainattu täältä

(Huomenna palataan ruotuun ja tsekataan, millaisia edistysharppauksia talolla on viime päivinä otettu. Pysy siis messissä tästä avautumisesta huolimatta :-) )

9 kommenttia:

 1. Onnea blogillesi! Olen kohtalaisen uusi blogisi lukija ja jäin lukemaan sitä juuri mielenkiintoisten ja inspiroivien juttujen vuoksi. Lisäksi remontoijana kaipaan tietoa projektiimme ja teiltä saakin hyvin konkreettisia neuvoja ja vinkkejä :) Onnea vielä kerran!
  -J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jii ja tervetuloa lukemaan! Kävin kurkkaamassa blogiisi (luen tarkemmin paremmalla ajalla), ja näytti tosi kivalta, joten lisäsin myös tuonne oikeaan blogipalkkiini. Kiitos onnitteluista!

   Poista
  2. Kiitos kauniista sanoista ja blogin lisäämisestä :)
   -Jii :)

   Poista
 2. Tuplaonnittelut blogin vuosipäivästä että pian uudesta kodista! Menikö vuosi nopeasti?

  VastaaPoista
 3. Onnea 1 vuotiaalle!
  Toivottavasti jatkat vielä sittenkin kun raksa loppuu =)

  VastaaPoista
 4. Onnea blogin vuosipäivästä! Mä ainakin tulen kerta kerralta varmemmin tänne, tämä on yksi suosikkiblogeistani. :) Kovasti odottelen uusia kuvia valmiista tai ainakin valmistuvasta kodistanne!

  VastaaPoista
 5. Kiitos onnitteluista! Vuosi on mennyt todella nopeasti, niinkuin ne vuodet nykyään (lasten synnyttyä) tuppaa menemään, vähän liiankin vauhdilla... Myös vuosi ahkeraa blogin kirjoittamista on mennyt nopeasti: ideoista ei ole pulaa, ennemmin pähkäilen sitä etten liikaa kirjoittaisi, että lukijat ovat ihan ähkyssä :-) Uusia kuvia valmistuvasta kodista tiedossa pian!

  VastaaPoista
 6. Onnea! ja Kiitos kivasta blogista! Meillä on raksailu meneillään Oulun kupeessa ja paljon hyviä ideoita olen blogistasi saanut. Laitathan kuvia WC:n betoniseinästä? Tiedä vaikka toteuttaisimme samanlaisen omaamme, jos tarpeeksi hyvältä näyttää ;)

  - Riina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Riina! Tsemppiä teille raksailuun! Laitan tänään pienen kuvan wc:n seinästä, mutta kunhan kalusteet ovat paikallaan, voisin tehdä siitä oman postauksen. Hyvä tuli :-)

   Poista