torstai 5. joulukuuta 2013

arki alkaa rullaamaan

Muuton jälkeen on nyt asuttu uutta kotia kaksi päivää ja kaksi yötä. Kaaoksesta, muuttolaatikoista ja vaatesäkeistä huolimatta arki alkaa löytää uomiaan. Aamulla lapset hoitoon ja kouluun, itse töihin. Kaupassakäyntiä, ruuanlaittoa ja tavaroiden purkamisen ohella myös leikkimistä, lukemista ja telkkarin katselua. Sanomalehti, lasillinen Pepsi Maxia, pihasauna lämpenemässä.Talomme ei suinkaan ole valmis. Kun aamulla lähden töihin, tulee ovella työmiehiä ja opiskelijoita vastaan - aamukahvitkin olen heille keittänyt. Eteinen jakaa kotimme kahteen osaan: eteisestä pohjoiseen asumme me, eteisestä etelään on vielä keskeneräistä ja työmiesten aluetta. Ensi viikolla valmistuvat pukuhuone ja pesuhuone, sen jälkeen on vuorossa tekninen tila / kuraeteinen ja viimeisenä sauna. Ja senkin jälkeen on vielä ulkona hommaa, samoin kuin sisällä monenlaista. Muutama puuttuva lista on ihan pikkujuttu :-)
5 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin ja voimia loppu hommiin :)
  Ihanaa itsenäisyyspäivää myös.

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Mestarimme puhuu raksakuolemasta, joka iskee kun pääsee muuttamaan :-) Ainakaan vielä ei ole kukaan kuollut, vaan kyllä tässä voimia ja tsemppiä vielä kysytään!

   Poista
 2. Onnea vielä kerran uuteen upeaan kotiinne! Näkyykö (tai siis ei näy) kuvassa todellakin raja kumilattian ja parketin välillä? Hienoa työtä ja hyvännäköistä jälkeä. Ehtisitkö tekemään omaa postausta siitä miten listattomuus on onnistuneesti toteutettu kodissanne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvassa on parketin ja kumimaton raja, joka tosiaan onnistui hyvin. Muutaman millin rako materiaalien välissä on, korkeussuunnassa vain 1-2 mm tasoero. Jotain siihen kehitellään, ehkä kuitenkin jokin massa listan sijaan. Ehdottomasti teen jutun listattomuudesta, kun vaan tosiaan saan tietokoneeseen ensin nettiyhteyden :-)

   Poista
 3. Aivan ihanaa! Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista