keskiviikko 4. joulukuuta 2013

ihaninta on juuri nyt

Muuttolaatikoiden keskellä. Kertakäyttöastioilta syöden. Kaaoksessa. Verhot teipattuna ikkunaan. Tabletilla blogipostausta harjoitellen.

Uudessa kodissa.




8 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! <3 Koko raksa-ajan olen seurannut projektinne edistymistä. Iloitsen kanssanne, kun pääsitte vihdoin muuttamaan. Ensimmäinen yö uudessa kodissa, Se on jotain uskomattoman ihanaa!

  Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Varmistin ihanat ekan yön unet uusilla petareilla ja tyynyillä, kun ei ollut varaa uusiin sänkyihin. Ja kyllä tuntui kuin ois hotellissa nukkunut!

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin! Minäkin olen täällä ´taustaillut´ jo pidemmän aikaa, ja saanut paljon vinkkejä, kiitos niistä! Meillä rutistus alkaa ensi keväällä ja siihen ei ole paljoa aikaa. Mielenkiinnolla odotan kauniita kuvia, kunhan olette saaneet kaaoksen kuritettua, vink vink ;)

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin! Asukoon kauniiden seinien sisällä rakkaus ja ilo!

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin! Ja tsemppiä muuttolaatikoiden purkamiseen :)

  VastaaPoista
 5. Oi.. Onnea uuteen ihanaan kotiin koko teidän perheelle! :) Nauttikaa!!

  En ole joutanut kiittämään sinua siitä yhdestä lauantaista (vai sunnuntaista), kun kerroit projektista ja esittelit sen minulle. Kiitos, tarttui niin paljon tarpeellista tietoa mukaan. Olen yhteydessä myöhemmin, jos ja kun tulee jotain mieleen. :)

  Ihanaa ja rauhaisaa Itsenäisyyspäivää ja joulunodotusta <3

  Terkuin,
  Leena täältä Oulun eteläpuolen landelta ;)

  VastaaPoista