lauantai 7. joulukuuta 2013

olkkarissa

Toivepostaukset listattomuudesta, malja-altaasta ja Tunto Hienosta saavat vielä odottaa pari päivää, jotta saan kunnon nettiyhteyden. Olen varmaan surkea täppärinkäyttäjä, kun ei tästä tahdo tulla oikein mitään. Teknisistä haasteista huolimatta, kuvia tähän pimeään lauantai-iltaan olohuoneestamme. Kuten huomaat, kuvakulmat ovat melko tiukkaan rajattuja johtuen tietenkin kaaoksesta ja muuttolaatikoista :-) Mutta pikku hilijaa tavarat löytävät paikkansa täältä, varastosta, kierrätyksestä, myynnistä tai kaatopaikalta.

Tässä siis siivottuja kuvia, joiden pääosassa uusi sohvamme Sits Colorado.
Ihanaa viikonloppua sohvan syleilyssä!SITS Colorado -sohva, kangas valkoinen Adeno
Luceplan Fortebraccio Wall 60W -valaisin

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö vaan! Olen kyllä kovasti tyytyväinen Luceplanin pikkuvalaisimiin, joita meillä on kuusi pientä ja kaksi suurempaa sekä vielä kaksi varrellista tulossa kirjahyllyn päälle :-)

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin! Siellä näyttää hienolta! Ja tsemppiä tavaroiden järjestämiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, kiitos, ja tsemppiä tarvitaan edelleen. Kolmen vapaapäivän aikana sain laatikoita tyhjennettyä, mutta yhä niitä on vajaa kymmenen tyhjentämättä... Ne kaikkein vaikeimmat "tärkeää roinaa" sisältävät laatikot :-)

   Poista
 3. Hei,
  kuuluuko sohvakankaan olla noin lörppö? Ei mitenkään pahalla, mutta minun silmääni näyttää reklamaation paikalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole tullut mieleenkään että kankaassa ois jotain vikaa. Koska istuma- ja selkätyynyt sisältävät höyheniä, ne painuvat hieman kasaan ja rypistyvät ja kangas voi pussittaa tai poimuuntua hetkellisesti - ominaisuus, ei vika?

   Poista