sunnuntai 26. tammikuuta 2014

360 astetta: keittiö-ruokailutila-allrum

Kiitos Talo Askelmalle kivasta - ja todella haastavasta! - haasteesta esitellä jokin kotini tila 360-asteen kierroksella. Haaste kuuluu:

Valitse kotisi kaunein huone ja ota siitä vähintään neljä kuvaa siten, että kuvaat aina nurkasta nurkkaan. Ota vuoronperään kuva jokaisessa nurkassa seisten. Julkaise kuvat blogissasi myötäpäivään. Voit tehdä 360-kierroksen myös useassa huoneessa.

Valitsen tyylilleni uskollisesti tietenkin varmaan koko talomme sekavimman, suurimman ja haastavimman tilan - en siis suinkaan kauneinta! - jota on todella vaikea esitellä kauniin harmonisilla kuvilla :-) (Ennemminkin tämä toteutus taitaa vastata 'naked truth' -tyyppistä haastetta!) Valitsen siis suuren keittiö-ruokailutila-allrumimme. Tila on ollut esillä blogissa, mutta pienempinä palasina. Tila on koko kotimme sydän: täällä kokataan, syödään, istutaan tietokoneella, tehdään läksyt, askarrellaan, lämmitellään takan äärellä... Kuvistakin löytyy kaikenlaista keskeneräistä, mutta tältä meillä näyttää tällä hetkellä. Selitykset sikseen, tässä siis kuvia suuren tilan nurkista napsittuna! Kuvasarjan lopussa myös ote pohjaratkaisusta.

Keittiön nurkasta kohti ruokailutilaa ja allrumia

Keittiön nurkasta kohti ruokailutilaa ja allrumia. Vaneriseinän takana makuuhuone. 
Allrumin nurkasta kohti ruokailutilaa ja keittiötä. Olohuone jää takan taakse vasemmalle. 
Allrumin nurkasta kohti allrumin työpöytää ja kirjahyllyä, kirjahyllyn takana eteinen. 
Allrumin nurkasta kohti ruokailutilaa ja keittiötä. 
Siskokset neuvottelussa keittiön saarekkeen ääressä. 
Ote allrumista, jossa keskeneräisiä projekteja. Mm. kattovalaisimet odottavat toimenpiteitä.
Suuren keittiö-ruokailutila-allrumin sijainti pohjaratkaisussa. Kuvat postauksen alusta katsoen numeroitu 1-5. 

10 kommenttia:

 1. Edelleen ihastelen tuota "tiiliseinää". Mahtava katseenkiinnittäjä, ja sopii hyvin yksiin takan kanssa. Bravo!

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva nähdä täältäkin kuvia vähän laajemmassa perspektiivissä. Ja tuo keittiö tiiliseinineen on kyllä aivan ihana. Teillä niin kaunista ja persoonallista!

  VastaaPoista
 3. Keittiön tiiliseinä on todella kaunis ja sopii todella hyvin kotiinne! Kiva oli nähdä tätä tilaa vähän laajemmassa perspektiivissä.

  VastaaPoista
 4. Ihana nähdä tila näin monesta kulmasta! Nyt vasta kunnolla hahmotan sen :) Minusta on ihana kun yhteinen tekeminen on tavallaan yhteisessä tilassa, jossa on erilaisia toiminnallisia alueita. Ja tuo keittiö on kyllä mieletön katseenvangitsija! Kiitos kun jaksoit vastata haasteeseen :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista! Selvisin siis haasteesta hengissä, vaikka keskeneräistä on siellä täällä ja etenkin allrum vielä ihan alkutekijöissään :-)

  VastaaPoista
 6. Mulla oliskin sulle uusi haaste, käythän kurkkaamassa!8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, vastaan mielelläni! Ensilukemalla kuulostaa helpommalta kuin tämä 360-haaste, vaan saapa nähdä miten käy toteutusvaiheessa :-)

   Poista
 7. Hei, olen etsimässä vapaastiseisovia keittiön kaappeja ja saareketta. Törmäsin haun kautta blogiisi. VOinko kysyä mistä keittion pyörillä oleva saareke on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiva kun käväisit blogissani! Saarekkeen kaapistot (laatikostot 3x60 syvä: lev 60,60 ja 80 / hyllykaapit 2x40 syvä: lev 100 ja 100) ovat Keittiömaailmasta, saareke itsessään meidän kokoamamme niin, että alla on vaunupyörät ja päällä Bauhausin puutavarasta tehty massiivipuutaso. Lisää saarekkeesta löydät mm. tästä kirjoituksestani: http://hemmahosoja.blogspot.fi/2013/11/keittio-saareke.html

   Poista