lauantai 25. tammikuuta 2014

pukeutumistila

Viikonloppuna ei levätä - ainakaan vaakatasossa. Pientä fiksailua on siellä täällä, ja siitä minun tekeväinen luonteeni kyllä tykkää. Yhtenä kohteena on talomme metsänpäätyyn sijoittuva pukeutumistila, joka sijaitsee käytävän päädyssä ja osana kylpyhuonetta. Pukeutumistila palvelee sekä pihasaunalle menijää että kylpyhuoneen suihkussa kävijää. 


Kylpyhuoneen ja suihkun turkoosi laatta voisi jatkua turkoosina värinä pukeutumistilan takaseinässä, kuten elokuussa visioin. Tai sitten ei. Terassin lehtikuusilankusta aion tehdä naulakon, kiinnittämällä siihen Ikean laatikonvetimet nupeiksi. Nekin pitäisi saada jonkin asteen kulmaan yläviistoon, että vaatteet ja pyyhkeet pysyvät paremmin naulassaan. Miten kulmassaporaus tehdään? Bauhausista hankitulla tammitasolla on String-hylly menossa yhä paikalleen kylpyhuoneen seinälle. Sitä ennen pitää kiinnittää kylpyhuoneen peilit kiviseinään, jotta saadaan hylly symmetrisesti keskelle. Tasolla on myös pikkuvessan peili, joka sekin on yhä kiinnittämättä.

kuva suihkun ovelta kohti pukeutumistilaa käytävällä
Tammitaso, lattiassa mustaa kumimattoa. 

Nyt tuntuu, että taitoni eivät riitä kaikkeen vaadittavaan tekniikkaan. Taitaa tämä jäädä seuraavalle viikonlopulle, tai vähintään huomisaamuun kun parempi puoliskoni on jälleen maisemissa. Jos vaikka leipoisi (taas) ihania suklaamuffinsseja Valkoinen soihtu -blogin Viivin ohjeella, siitä minä selviän ihan itseksenikin :-)

Mukavaa viikonloppua sinulle lukijani!


1 kommentti:

  1. Kiitos ja hyvää viikonloppua myös sinulle! Meilläkin jätetään tälläiset poraukset ym miesten hommat - miehille. Ja itse keskityn mm. leipomiseen :)

    VastaaPoista