torstai 30. tammikuuta 2014

puuta, turkoosia ja valkoista

Meidän kylpyhuoneessa. Meidän neljän naisen kylpyhuoneessa. Ooh, I like it a lot! Innostuin valmistuvasta kylpyhuoneesta niin, että räpsin kuvia oikein urakalla. Kylpyhuonettahan on käytetty ahkerasti muutosta lähtien, mutta vihdoin ovat peilit seinällä, hylly paikallaan ja silikonisaumat vedetty. Tavarat kun saadaan paikoilleen, siitä kaaoksesta tuskin enää kuvia voikaan ottaa :-)


Lundian laatikoston matkaa voit tsekata taaksepäin tästä: idea > työstämisvaihe > tässä postauksessa toteutus. Kylpyhuoneen laattavalinnoista voit lukea ainakin täältä, ja ensimmäisestä linkistä pääset tutkailemaan yleisiä kylpyhuoneen suunnitelmia. 

13 kommenttia:

 1. Onko tuo valaisin LED vai normi? Itselleni tulossa samanlainen mutta en vielä ole päättänyt kumpaa lajiketta, osaatko suositella jompaa kumpaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Meillä on näitä Ikean valaisimia kylpyhuoneessa yhteensä 4 kpl, nämä ovat LED-versioita (olikohan valaisimen nimi Ledsjö). Musik-valaisin Ikeasta on saman näköinen, mutta tavisversio. Sellainen meillä on vaatehuoneessa. Ehkä energiansäästön kannalta LED on parempi, mutta saahan Musik-valaisimeenkin varsin monenlaisia lamppuja. Ledsjö on hieman hintavampi kuin Musik, mutta Ledsjö sisältää myös lamput, kun taas Musik ei sisällä. Ledsjön valkoiset lamput ovat myös kauniit, kun taas Musikiin oli vähän vaikea löytää sopivia ja hyvännäköisiä lamppuja. Ehkä siis suositteluni menevät tässä tapauksessa Ledsjölle :-)

   Poista
  2. Kiitos! Sellainen siis minullekin :)

   Poista
 2. Oi vautsi, mikä kylpyhuone! Kaunista ja ihanan erilaista, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi! Minäkin olen varsin tyytyväinen kylpyhuoneeseen ja rohkeuteeni valita värikkäitä laattoja :-) Turkoosi on yksi suosikkiväreistäni!

   Poista
 3. Tosi viehättävä naisten kylpyhuone! Ihanat nuo laatat ja String sopii kokonaisuuteen loistavasti! Myös Lundian laatikosto istuu kokonaisuuteen mielettömän hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lundiasta tuli kyllä kiva, ja ennen kaikkea älyttömän käytännöllinen niin edullisilla kustannuksilla - naisten kylpyhuoneessa tarvitaan nimen omaan pikkulaatikoita!

   Poista
 4. Ihanaa väriä! Löysin blogiisi kun googlettelin tiiliseiniä,millä laatalla olette tehneet tuon keittiön upean seinän? Aivan mahtava! :)
  Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kivasta kommentistasi! Tiililaatta on Wienerbergerin Renaissance -tiililaattaa, 2 cm paksua, samaa saa myös oikeina tiilinä. Uustuotantoa siis, mutta käsinlyötyä ja erittäin rouhean näköistä. Löydät tietoja tiililaatasta blogistani mm. täältä: http://hemmahosoja.blogspot.fi/2013/01/unelmakeittio.html

   Poista
 5. Hyvältä näyttää! Onko taso filmivaneria? Minkä paksuista ja mistä hankitte sen? Kiitos tiedoista jo etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos! Minäkin tykkään tästä kylppäristämme kovasti :-) Taso on Ikean valkoinen laminaattitaso vanerireunalla. Näissä tasoissa toinen puoli on valkoinen, toinen harmaa. (Hällestad: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/30226899/, paksuus 3,8 cm.)

   Poista
 6. Aijai miten herkullinen laatta, sisustussilmäni lepää!! Iloista viikonloppua :)

  VastaaPoista