perjantai 10. tammikuuta 2014

viikonlopun wishlist

Tänä viikonloppuna juhlitaan vihdoin esikoisen synttäreitä, jotka oikeasti olivat jo viime vuoden puolella - muuttoviikolla. Kun tässä siivoilee yhä keskeneräistä kotia ja laittaa paikkoja nätiksi (tai yrittää ainakin), huomaa kyllä, mitä kaikkea vielä tarvitaan. Kaikkea, ja paljon. Kokosin tähän olennaisimmat hankinnat tai diy-jutut oleskelutiloihin. 

Olohuone on tällä hetkellä keskeneräisin. Siellä on vain sohva ja K-tuolini, sekä ihmeellisen virityksen päällä televisio keikkumassa. Tunnelman kannalta olohuone kaipaa vaikka mitä, mutta ihan toimivuudenkin takia televisiotasoa, sohvapöytää, rahia ja lattiavalaisinta. Myös matto olisi ihana! Näin talvella ottaisin lämpimänsävyisen itämaisen maton, myös patchwork ja kelim kelpaisivat.

Keittiö on valmis, samoin ruokailutila - tosin sen lisälevyn pukkijaloilla aion vielä hankkia juhlia varten. Ja istuimiakin tarvitaan lisää! Hayn About a Stool -baarituolista innostuneena haaveilen nyt Hayn About a Chair -ruokapöydäntuoleista. Suurempien kokoontumisten aikana myös jakkaroita tarvitaan. Allrumiin kattovalaisin paikalleen, lisäpöytätasoa - ja johtojemmari!


Kunhan kuraeteinen pian valmistuu, pääsen sisustamaan myös eteistä. Olenkin bongannut sinne käteviä istuimia, jotka vievät vain vähän tilaa. Myös seinähylly pikkutavaralle ja koukku laukulle ovat tärkeitä. Toinen kahdesta Wardrope -naulakostani saanee kunnian päätyä eteiseen, naulakko kun kestää helposti Naisen Käsilaukun painon :-)  


Näillä "pikkuhankinnoilla" saisin eteisen ja oleskelutilat valmiimmaksi. Nyt teen parhaani olemassa olevilla jutuilla, jotta synttärit saadaan kunnialla vietettyä! Tuskin nuo seitsemänvuotiaat niin tarkkaan katsovatkaan ;-)

Oikein ihanaa, haaveidentäyteistä viikonloppua sinullekin :-)

3 kommenttia:

 1. Meillä on olohuoneessa väliaikaisesti kaksi sohvaa. Toisen sohvan taakse on varastoitu ylimääräisiä mattoja ja kajareita. Tv-taso on vielä varastossa, koska se ei enää mitenkään mahdu tänne. Tv sen sijaan on kaiuttimen päällä, eikä sovi siihen ihan kokonaan. Toistaiseksi telkku on siinä kuitenkin kestänyt. Kaiutin ei toki ole missään muussa kuin pöytäkäytössä. DVD-soitin ja pari levyä jota katsotaan, on ihan vaan lattialla.. Ihmeellisen toimiva sekasotku tämä on kuitenkin.

  Ainakin näille omille noin seitsenvuotiaille tärkeintä synttäreissä on se, että on kavereita ja hyvät leikit. Kakku ei maistu, ja muut tarjottavat on toki kivoja muttei pakollisia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mava kannustavasta kommentistasi :-) Teidän bloginne on yksi suosikeistani, kun sielläkin kerrotte asiat rehellisesti niinku ne on, kiitos teille! Tällaistahan tämä elämä. Eikä minuakaan sekasotku haittaa, kunnes tulee vieraita tai juhlia... Silloin toivois että koti ois ihan valmis ja tiptop esitellä muillekin.

   Synttärit on nyt juhlittu, ja siinä vaiheessa kun muutamat vanhemmat jäi lasta noutaessaan kahville, ei kukaan huomannut pölypalleroita kaikelta siltä popcornilta mitä lattialla vaelsi!

   Poista
  2. Oi, kiva kuulla, kiitos! :)

   ..muakin vähän kaivelee vieraiden aikaan. Sitten pitää selitellä. Kaiketi aivan turhaa sekin, sillä jokainen kyllä näkee että yläkerta on vielä kesken, tavarat niillä paikoilla millä sattuvat olemaan ja pölyäkin tulee :P

   Poista