keskiviikko 12. helmikuuta 2014

väsymys

Muuton jälkeen elämä on todellakin palannut uomiinsa myös ruuhkavuosi-ikäisen kiireiden merkeissä. Kotia on asuttu jo yli kaksi kuukautta, ja aina vain on samat projektit to do -listalla - esimerkiksi kodinhoitohuone, joka jäi Tunto-käsittelemättä ennen muuttoa mutta piti tekemäni "ihan heti" muuton jälkeen... Hiljaa hyvä tulee, sanotaan, ja aion uskoa tähän vakaasti. Keskeneräisyys häiritseekin minua ainoastaan niissä kohdin, joissa se vaikuttaa kodin toimivuuteen. Esteettisiä seikkoja ennättää viilata vuosikausia.

Myös haaveilulle on ollut vähänlaisesti aikaa. Ensin käytetään reilu vuosi (meidän projektissa) pelkkään haaveiluun, suunnitteluun ja rakentamiseen. Sitten yhtäkkiä ei jaksa enää haaveilla metriäkään, väsymys iskee ja haluaa vaan olla ja asettua aloilleen. Kaikenlaisia tarpeita olisi mm. sisustuksen suhteen, mutta jotenkin on tällä hetkellä voimat vähissä, ja rahatkin. Vepsäläinen vaihtuu sujuvasti Ikeaan.

Viimeisimmän Deko-lehden (2/2014) myötä hoksasin vihdoin Ikean Metod-malliston Botkyrka -hyllyt, joissa on kiinnostavaa ilmettä moneenkin tilaan. Inspiroidun myös tavarataloissa esillä olevista Bråkig -malliston tuotteista - nämä pitäisi päästä katsastamaan!Onneksi kevät tulee ihan oikeasti päivä päivältä lähemmäksi ja valon myötä voimat palannevat. Maaliskuun lopussa avaan talomme ovet messujen muodossa ja toukokuussa juhlitaan isosti tupareita, näistä lisää myöhemmin :-) Nyt kasseja pakkaamaan ja reissuun, palataan kuulolle ensi viikolla!

2 kommenttia:

  1. Botkyrka onkin uusi tuttavuus! Itse kävin tsekkaamassa Bråkig-valikoiman pari päivää sitten. Yllätten en saanut mitään villiintymistä aikaan. Hypetys oli omalta kohdalta suurempi kuin sitten itse ostokset. Nappasin mukaan vain pari tapettirullaa.

    VastaaPoista