lauantai 29. maaliskuuta 2014

avointen ovien päivä

Tänään vietimme talossamme avointen ovien päivää. Messuilla esittelivät tuotteitaan ikkunatoimittajamme Profin / Kaisu Kovalainen, liukuovitoimittajamme Muotolevy / Jouni Pylvänen ja pihasaunatoimittajamme Huone1 / Eila Tölli. Ja olipas kertakaikkisen mukavaa! Paikalla kävi sekä outoja että tuttuja, niin blogin lukijoita kuin muitakin rakentamisesta kiinnostuneita. Ja minähän en tykkää mistään niin paljon kuin puhua rakentamisesta ja oman kotimme rakennusprojektista :-) Ystävät ja tuttavat tuskin enää jaksavat kanssani aiheesta jauhaa, joten tällaiset tapahtumat ovat ihan hailaitteja - ihmiset vieläpä tulevat kotiini juttelemaan kanssani intohimon kohteestani! Tästä innostuneena, kohti seuraavaa koitosta eli megaluokan tuparibileitä kesän kynnyksellä! 

Kiitos esittelijöille sekä ennen kaikkea ihanille vieraille! Nenännyrpistelijöitä oli liikkeellä hyvin vähän, jos ollenkaan - minä en heitä ainakaan kohdannut :-) 

Pienimuotoisessa arvonnassa palkintoja riitti viidelle henkilölle: Minna K., Minna P., Antti K., Johanna P-P ja Juha S., onnea! Voitot toimitetaan teille henkilökohtaisesti. 

Ulkovuori ja smyygit saatiin valmiiksi ennen h-hetkeä. Ikkunapeltien kanssa vielä vähän saikkausta, tulevat kun joutavat. Maalit puuttuvat vielä smyygeistä ja seinistäkin, nekin ajallaan :-) 
Suuret liukuovi-ikkunat pestynä ja odottamassa ihastelijoita. 
Kaisu Profinilta esittelee liukuovi-ikkunan mekanismia vieraille.
Jouni Muotolevyltä tutkailee kiinnostuneiden kanssa
Eclisse -liukuoven toimivuutta ja ominaisuuksia. 

5 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että oli onnistunut päivä! Paljonko teillä kävi väkeä noin suurinpiirtein? Itsekin voisin jotain tällaista miettiä sitten aikanaan - ekassa kodissamme pidettiin Jämerä-taloesittely ja silloin porukkaa kävi lähes 400.

  VastaaPoista
 2. Lämmin Kiitos!
  Monta hyödyllistä asiaa ehdin kanssasi lyhyessä ajassa porista. Rakennuskuume senkuin nousee =)

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että messut olivat onnistuneet! Väkimäärä kiinnostaisi minuakin, ja lisäksi se, missä messuja mainostettiin blogin lisäksi? Oliko yhteistyökumppanit helppo houkutella mukaan (pyydettiinkö muitakin, jotka eivät sitten olleet halukkaita osallistumaan messuihin)? Meitä on myös alkanut kiinnostaa saman tyyppisen tapahtuman järjestäminen, ehkä niin että ohjelma laajentuisi myös pihalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vielä, unohtui tuosta alla olevasta vastauksestani: messuja mainostettiin blogissa, omilla facebook -sivuillani (ystävilleni), K-Rauta Äimäraution face-sivuilla, kontaktoimalla alueen arkkitehtitoimistoja sekä kuinkin esittelijän omilla nettisivuilla.

   Poista
 4. Villa Sundeck ja Anonyymi: meillä kävi arviolta noin 50-60 vierasta, joten hyvin hallittavissa oleva määrä kävijöitä. Kukaan ei tosin laskenut kävijämäärää tarkasti. Tapahtuman järjestämisestä päätettiin seuraavasti: kun rakennusprojektin aikana tilasin tuotteita, kävimme neuvotteluja markkinointiyhteistyöstä. Yhteistyö sisälsi tiettyä alennusprosenttia vastaan näkyvyyttä blogissa, mahdollisuuden messutapahtuman järjestämiseen sekä mahdollisuuden tulla valokuvaajan kanssa kuvaamaan tuotteita valmiissa kodissamme. Näin ollen itse en tästä messuilusta "hyötynyt" enää tässä vaiheessa, paitsi tosiaankin sen, että sain tavata kiinnostavia ihmisiä ja jutella innostavista rakentamiseen liittyvistä aiheista!

  VastaaPoista