maanantai 3. maaliskuuta 2014

maaliskuussa messuillaan - meillä!

Rakennusprojektin aikana olen löytänyt itsestäni vinkeitä bisneksentekoon. Niinpä olen markkinoinut muutamalle toimittajalle mahdollisuuden esitellä yhtenä iltapäivänä tuotteitaan meillä, valmiissa omakotitalossa. Tuotteet olen tietenkin valinnut huolella, niin että niissä on uutuusarvoa ja näkemistä yleisölle. 

Siispä kaikki kiinnostuneet, tervetuloa meille Ouluun messuilemaan 

LAUANTAINA 29.3.2014 KLO 11-16! 

Messuilla mukana ovat: 
Profin Oy: puuikkunat, parvekeovet ja liukuovi-ikkunat 
Huone1: modernit pihasaunat 
Muotolevy Oy / Eclisse: Eclisse Pocket Door -liukuovet  
hemma hos Oja -bloggaaja rouva Oja tarjoamassa autenttisia mielipiteitään :-) 
Lisäksi arvonta kävijöiden kesken ja pientä syömistä tarjolla. 


Viime vuosikymmenen aikana Profinista on tullut käsite liukulasiseinien valmistajana. Tänään Profin yhdistää modernin teknologian perinteiseen puusepän osaamiseen. Profin on kotimaan markkinoilla johtava liukulasiseinien toimittaja niin kuluttaja- kuin kerrostalokohteissa.  


Huone1 -pihasaunat erottuvat modernilla tavalla perinteisistä suomalaisista nurkkasalvotuista hirsi-piharakennuksista. Huone1 -piharakennukset sopivat loistavasti yhteen nykyaikaisen modernin rakentamisen kanssa. Huone1 on varma valinta, jos etsit vaivatonta ratkaisua. Tee itse (tai teetätä) vain perustus. Huone1 tuo valmiin saunan pihaasi ja pääset heti nauttimaan saunan suloisesta lämmöstä. 


Eclisse Pocket Door -liukuovet tuovat uusia mahdollisuuksia tilojen toteuttamiseen. Eclissen ratkaisussa Pocket Door -kehys tulee osaksi väliseinärunkoa ja mahdollistaa ovien liukumisen seinän siälle. Pocket Door -liukuovilla tiloihin saadaan modernia toiminnallisuutta ja visuaalisuutta. Seinän sisään liukuvat ovet säästävät tilaa ja antavat vapauden sisustamiseen. 


Pääset mukaan messuille, eli saat tarkemman osoitteen ja ajo-ohjeet, laittamalla minulle yksityisviestiä oikean sivupalkin yhteydenottolomakkeella tai ottamalla yhteyttä jonkun messuyrityksen edustajaan: 
Profin Oy: Kaisu Kovalainen, p. 040 585 7006 
Huone1: Eila Tölli, p. 0400 560 926 
Muotolevy Oy: Jouni Pylvänen, p. 040 504 7719 

TERVETULOA! 

7 kommenttia:

 1. Aivan mahtava idea, vai pitäisikö sanoa näin Putouksen jälkimainingeissa, että huikee idis! ;) Ja tulisin heti, ellei asuttaisi täällä kaukana etelässä. Kiinnostaa nimittäin tuo Profin ja Eclisse. Voit heille vinkata, että jos kiinnostaa kiva kohde Kirkkonummella, niin hipshops vaan tänne yhteyksiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vaan! Ainakaan Profinilla ei ole ollut Oulussa esittelytilaa, vaan asiakkaat ovat ajaneet Pudasjärvelle tutustumaan tuotteisiin. Nyt mahdollisuus Oulussa :-) Ehdottomasti kerron terveiset eteenpäin! Tinkaan teille hyvät yhteistyöalennuksetkin ;-)

   Poista
  2. Loistavaa!! :D Tällaiset jutut on juuri hienoja, kun tuovat vähän uudenlaisia muotoja yhteistyöhön ja ihmisiä kuitenkin aina kiinnostaa valmiit talot, mahdollisuus kurkistaa toisten koteihin eikä kaikilla ole aikaa lähteä Asuntomessuille. Iso peukutus siis edelleen koko konseptille - ja yhteistyöalennuksille tietty kanssa ;)

   Poista
 2. Voi että, tulisin juoksujalkaa, jos asuisin vähän (tai aika paljon ;)) lähempänä! Hauskoja messuja teille!

  VastaaPoista
 3. Harmi että Oulu on meille vähän kaukana. Pihasaunat kyllä kiinnostaisivat, ja ne sopisivat varsin hyvin tämän alueen henkeen.

  Kiitos paljon vastauksesta hanaongelmaan. :) Pohdinta jatkuu.. (siis oikeasti, en onnistunut valitsemaan tänne yhtään hyvää hanaa, mrrräääääh)

  VastaaPoista
 4. Samaa minäkin harmittelen - vaikka olenkin silloin Suomessa, Ouluun on turhan pitkä matka Helsingistä. Mutta paikallisille rakentajille /remontoijille kyllä oiva tilaisuus! Onpa mukava kun jaksat järjestää :)

  VastaaPoista
 5. Aivan loistava idea! Jos asuisimme lähempänä (tai olisimme tulossa lumilomalta Lapista vasta tänä eikä viime viikonloppuna), olisimme ehdottomasti osallistuneet. Jään odottamaan messujen jälkeistä kirjoitusta! Tsemppiä viime hetken valmisteluihin ja huisia messupäivää!

  VastaaPoista