lauantai 26. huhtikuuta 2014

uskonvahvistusta rakentajille

Hups, sinne katosi kaksi viikkoa huhtikuuta että heilahti! Minua on vaivannut sekä writer's block että yleiset ruuhkavuosien kiireet. Talossa ei ole tapahtunut yhtikäs yhtikäs mitään sitten messujen - siis mitään edistykseen viittavaa. Muutenhan täällä kyllä sattuu ja tapahtuu, lapsiperheessä :-)

Blogini on elänyt elämäänsä jo puolitoista vuotta. Selasin vanhoja postauksia vuoden takaa - millaista oli elämä huhtikuussa 2013? Näillä kuvilla toivon voivani valaa uskoa ja luottamusta muihin rakentajiin: vuosi ON pitkä aika rakentamisessakin, siinä ajassa kyllä ehtii jos ja vaikka mitä! Vai mitä tuumaatte?

TONTILLA HUHTIKUUSSA 2013
OMA KOTI HUHTIKUUSSA 2014


Minusta on jotenkin nastaa asua keskeneräisellä asuinalueella, jossa yhä joka toisella tontilla rakennetaan. Kevään tultua kaikkialla tuoksu hiekka, kaadetut männyt, työkoneet, puutavara - oi miten ihanaa! Varsinkin kun itse on näin hyvin voiton puolella ;-) Tsemppiä ihan kaikille rakentajille, nauttikaa nauttikaa! (Sillä se on yllättävän nopeasti ohitse koko projekti, usko tai älä!) 

4 kommenttia:

 1. Meillä on sama tilanne, että talo alkaa olla sisältä valmis (ulkona on vielä Paljon hommaa) ja samaan aikaan naapuritonteilla rakennetaan. On meinaan todella mukava seurata ikkunoista, missä vaiheessa missäkin mennään ja kuinka nopeasti tai missä järjestyksessä toiset rakentavat. Päihittää telkkarin aamupäiväsarjat kevyesti :D

  VastaaPoista
 2. Kiitti, sattuipas se sopivasti. :) Eilen iski kaivinkone kauhansa maahan... Kovasti on vielä mielikuvituksella sijaa, mutta onneksi ei olla ekaa kertaa tässä kyydissä, joten lopputulos on suhteellisen kirkkaana mielessä kaikista maa-aineskasoista huolimatta.

  VastaaPoista
 3. Ihana kontrasti kuvissa! Ja kiitos tästä: meillä talon pitäisi valmistua aika lailla vuoden päästä, kuokka ei ole vielä iskenyt maahan, joten elämme niiiin täysin mielikuvien varassa. Kannustavaa nähdä, että kyllä ne talot nousevat :)

  VastaaPoista
 4. Kevään tulo ja edistyminen on kyllä niin voimistanut raksahampaan kolotusta, mutta meidän pitäisi vielä malttaa muutama viikko ennenkuin voimme aloittaa tontin muokkauksen - tai siis päästää kaivurikuski irti :D

  VastaaPoista