lauantai 5. huhtikuuta 2014

valinnanvaikeutta? e-hei!

Kun rakentaa suuren talon kappaletavarasta kuten me, voi valita jokaikisen nippelin ja nappelin omien mieltymysten mukaan. Kaikessa tarjonnan runsaudessa voisi toki mennä sekaisin valinnanvaikeuden kanssa. Itselläni on kuitenkin rakennusprojektin aikana ollut melko selvät sävelet. Olen vuosia kahlannut sisustuslehtiä läpi ja leikellyt mieluisia kuvia talteen. Kun rakentaminen oikeasti käynnistyi, tämä aarreaittani tarjosi minulle paljon valmiita ratkaisuja. Resepti: napataan silmää erityisesti miellyttävä kuva kertyneestä kuvapinosta (jossa aiheena esim. makuuhuone), ja lähdetään toteuttamaan sitä. Tässä yksi toteutus!


Tällaisia kuvasta löytyneen idean tai tunnelman mukaan toteutuneita kohtia talostamme löytyy paljon. Valintojen tekeminen on helppoa, kun tietää mitä haluaa! :-)

Idearikasta viikonloppua!
4 kommenttia:

 1. Sinulla on kadehdittavan "yksiviivainen" maku - tarkoitan sillä siis, että makusi on linjassa valintojesi kanssa :) Ja toisaalta valinnat ovat linjassa toistensa kanssa. Mulle valinnat kyllä tuottavat todellista vaikeutta - maku kun tuntuu poukkoilevan - toisaalta olisi kiva tämä ja toisaalta olisi kiva tuo, mutta niiden yhdistäminen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei J! Olen itsekin yllättänyt itseni suoraviivaisuudellani. Vieläpä niin, että jollei minulla ole varaa ihan juuri inspiraatiokuvan mukaiseen toteutukseen, löydän jonkinlaisen kompromissin tai diy-jutun joka tuo riittävästi samaa henkeä. Ehkä koko rakennusprojektin johtaminen kaikkine kiireineen on pitänyt minut myös riittävän kaukana sisustusmaailman vaihtoehdoista ja kaikesta jossittelusta :-)

   Poista
 2. Tietäisinpä minäkin noin hyvin millaista haluan!.:) joissakin huoneissa on melko hyvin jo tiedossa mutta osa vielä ihan auki.. esim. kylpyhuoneet, en osaa kyllä yhtään päättää minkätyylistä! No, varmasti se tässä vielä selkiytyy :)

  VastaaPoista