torstai 8. toukokuuta 2014

ihmisen on hyvä olla...

...metsässä. Ja meren rannalla! Mutta kun merenrantatalon rakentaminen ei ollut mahdollista, metsä on hyvä vaihtoehto. Ja onhan tuossa vieressä tuo puro lapsille :-)

ps. Tiesittekö, että täällä Pohjois-Pohjanmaalla voit kokeilla metsäkellintää? Itse en ole opastettuun kellinääriin osallistunut, mutta kellinyt metsässä muuten vain.

Metsäkellintä on sellaisten omien taitojen löytämistä ja harjoittamista, joiden avulla metsäluontoa voi tietoisesti käyttää hyvänolon ja terveyden lähteenä. Sopii ihmisille, jotka haluavat kokeilla ilon, myönteisyyden ja hulluttelun voimaa omassa elämässä, työhyvinvointi-, virkistys- ja seminaaripäivissä, tai uuden strategian ja toimintatavan istuttamisessa toiminnaksi. Lisää tietoa: Merilän kartano / metsäkellintä 

Pihamme perältä 
Keväiset leikit purolla

3 kommenttia:

 1. Voih, ikävä Pohjois-Pohjalaiseen metsämaisemaan <3 Täällä kaivataan aina välillä luonnon syliä. Onneksi kodin lähellä on kauniita paikkoja, mutta näkymät ikkunoista eivät ole tiheään asutulla alueella ihmeelliset. Pihan kasvattaminenkin on vielä pitkässä puussa.. Teillä on kyllä ihana tontti! :)

  VastaaPoista
 2. Hei, löytyipäs tosi mielenkiintoinen blogi! Meillä talon rakennus menossa myöskin Pohjois-Pohjanmaalla, ja ihan samanlaiselta näyttää meidän tontinreunusmetsä! :-) t. Uusi lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Dreamingliver ja tervetuloa lukijaksi! Kiitos kivasta kommentistasi, toivottavasti blogistani löytyy sinulle kiinnostavaa luettavaa :-) Kävinkin jo postauksiasi lukemassa, vielä kun ennättäisin tuonne sivupalkkiin päivittää kaikki kiinnostavat uudet blogituttavuudet. Tsemppiä teille projektiin, nauttikaa!

   Poista