maanantai 7. heinäkuuta 2014

huh hellettä!

Ei tästä pihan siivouksesta ja laitosta nyt oikein tule mitään. Ehkä sitten ensi vuonna :-D Kun mittari näyttää 28 astetta, en vain pysty tarttumaan maalipensseliin tai lautakasojen perkkaukseen... Uimaan siis!
ps. Tähän pihalle olkkarin terassilaiturin viereen sopisi hyvin ihan oikeakin uima-allas, eikö vain?Nurmikosta viis, uima-allas on lapsiperheessä huomattavasti tärkeämpi pihavaruste :-)
Pitäähän uima-altaalla olla myös hyppytasanne! 2 kommenttia:

 1. Hei,
  onko teillä ollut kauan tuo uima-allas? Oletteko olleet tyytyväisiä? Kuinka usein vesi pitää vaihtaa? T. Uima-altaasta haaveileva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Allas on ollut nyt reilun kaksi viikkoa paikallaan ja vedet sisällä. Ollaan oikein tyytyväisiä! Vettä ei olla vielä vaihdettu, sillä altaassa on (alimmassa kuvassakin näkyvä) kloorisäiliö sekä sähkötoiminen pumppu, joka puhdistaa vettä. Lisäksi laitamme altaan päälle peitteen öiksi. Parhaan lopputuloksen saa, kun varmistaa että alusta on täysin tasainen - meillä allas kallistuu yhteen suuntaan, joten vettä ei voi laittaa ihan tappiin asti. Suosittelen! Aivan ehdoton kesäpäivien viilentäjä ja ohjelmanumero lapsille! Tämä 5000 litran allas maksoi reilun 100 e alennusmyynnissä, joten ei kauhean tyyristä huvia myöskään :-)

   Poista