sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

raksapihan siivous

Heinäkuun helteinen tervehdys! Loma alkoi ja hyvät kelit samalla, näinhän minä tämän tilasinkin :-) Loma tarkoittaa myös pihan siivousta, josta on kieltämättä sluibailtu alkukesästä. Mutta nyt hihat heilumaan! Rakentamisaika pärjättiin ilman kummepia vaihtolavoja (eli roskalavoja), joskin rakentamisen loppua kohden jätesäkkivuoret kasvoivat pihalla eivätkä asiaankuuluvasti kaatopaikalla. Niinpä kilpailutin kesän aluksi vaihtolavoja siivousurakkaa varten.

Vaihtolava olisi tietenkin voinut olla vähän matalampi... Mutta mahtuuhan tänne tavaraa ja kun aukeaa päädystä, lataaminen käy sitä kautta näppärästi. 

Kahdelta tarjoajalta sain saman suuruisen tarjouksen: noin 210 e + 15 e/vk, kun kahdeksi viikoksi pyysin. Tähän päälle jätemaksu painon mukaan, maksu on  noin 130 e / 1000 kg jätettä. Mutta sitten yksi valtakunnallinen taho pääsi kyllä yllättämään takavasemmalta:Minen ota tästä mitään tolokkua! Hyvän tähden toimijat, ei kotitalouksille tällä tavalla tarjousta tehdä! Totta kai voisin soittaa perään ja pyytää selvennystä, mutta lähtökohtaisesti kuluttajana olen kyllä sitä mieltä, että on myyjän tehtävä esittää asia ymmärrettävästi. Kaiken lisäksi olin tulkitsevinani tarjousta, että kalliiksi käy - mutta voin olla ihan väärässäkin. Vaihtolava kuitenkin tilattiin jostain ihan muualta (kuten kuvasta käy ilmi).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti