keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

rentoillaan sisällä

Vaikka meneillään onkin mitä ihanin aurinkoinen kesä, ei perhe jaksa ihan koko päivää ulkotiloissa. Silloin rentoillaan sisällä, erityisesti olkkarissa, jossa on tilaa pötkötellä sohvalla tai viilentyä lattianrajassa. Valkoinen sohva on otettu käyttöön joulukuussa, eikä päällisiä ole vielä pesty - toistaiseksi imurointi on riittänyt pitämään ne siisteinä. (Päälliset ovat toki vesipestävät, mutta onhan siinä hommaa niitä irrotella.) Laiskan siivoajan ja pyykkääjän sohva onkin suojattu hiekkaisilta kesävarpailta irtopeitoilla. Lattialla on rentoilun merkeissä Ikean palasista solmittu matto, ei kovin vakavasti otettava mutta kesähenkinen! Jalkapallon MM-huuman laannuttua toisen television voisi jo kantaa olkkarista pois :-)
2 kommenttia:

  1. Moikka, löysin uutena raksaprojektilaisna ja raksabloggaajana blogisi. Mukavaa ja kannustavaa luettavaa. Ehkä meilläkin jonain päivänä on valmista :) Meillä on mietitty myös noita liukuovia ulos terassille ja utelisinkin, että kun teilläkin ilmeisesti voi lumi sataa noiden ovien eteen talvella, niin miten ajattelitte talven hoitaa? Ei käyntiä ulos vai lumien luonti liukuovien edesta vai miten? Itse mietimme tuota talvikäyttöä niiden osalta. Meille tulee myös isoja ikkunoita olohuoneesta/keittiöstä terassille. Tervesin: Marika Kaksi Savua -blogista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiva kun löysit blogiini, tervetuloa vierailemaan useamminkin :-) Teillä vissiin vielä ollaan alkumetreillä, jään kyllä seuraamaan miten tilanne kehittyy! Kyllä, meillä sataa lumi vasten lasisia liukuovi-ikkunoita. Yläpuolella on normaalit räystäät, niistä ei paljoa suojaa ole. Niinpä liukuovia ei talvella avata eikä käytetä, ellei sitten keittiön liukuovea jotta saa kauppakassit näppärästi sisälle ja roskapussit ulos - luodaan siis lumet siitä kohdalta. Yksitasoisessa talossa meillä on kaikkiaan seitsemän uloskäyntiä, joten liukuovet eivät ole ollenkaan välttämättömät kulkemisen kannalta, onneksi. Tsemppiä teille! ps. Suosittelen liukuovia ehdottomasti, sekä välioviksi että ulko-oviksi!

      Poista