sunnuntai 31. elokuuta 2014

pakkopostaus

Elokuu läheni loppuaan, ja ajattelin että ookoo - elokuu jääköön ilman merkintöjä blogiini. Vaan ei, tänään alkoi vahvasti tuntua että ei niin voi tehdä - se olisi peruuttamatonta, elokuu 2014 ilman postauksen postausta! :-) Tämä on siis se pakkopostaus, kun ei ole  mitään asiaa eikä kerrottavaa.

Raksablogini pitäisi tietenkin pursuta ideoita ja toteutuksia pihamaallemme, kun kesä on juuri päättymässä. Meidän pihalla ei kuitenkaan ole tapahtunut paljoakaan kesän aikana. Kuten jo aiemmin olen todennut, meillä lainannosto loppuu suunnilleen taloon muuton aikoihin. Loppu tehdään valmiiksi palkansyrjästä, pikku hiljaa. Niinpä pihallamme EI ole vilistänyt ammattipuutarhuria tai -maarakentajaa, kaivuri- ja bobkättiarmeijasta puhumattakaan. Itse olemme kyllä vilistäneet sekä pihalla että uimarannoilla ja leikkipuistoissa pitkin helteistä kesää! Helteiden helpotettua myös talon ulkomaalaus on edennyt, ja nyt syksy onkin varmasti ahkerampaa ulkotöiden aikaa (ja sen myötä ehkä myös ahkerampaa bloggausaikaa?).

kiinanmuurini
Erityisesti talon 25 m pitkä takajulkisivu koettelee kärsivällisyyttäni - melkoinen kiinanmuuri, kun parin tunnin maalausurakalla en saa vielä näkyvää aikaiseksi ollenkaan. Muutenkin ulkoverhouksemme rimalomalaudoituksen maalaus on erittäin hidasta puuhaa, verrattuna vaikkapa leveään vaakalaudoitukseen. Viiden metrin korkeudella keikkuminen tikkailla antaa myös melkoiset adrenaliinisykäykset... (tämä uhkarohkea maalaustyyli ei kuulu sarjaan "tee se näin"!)

Ihanaa alkavaa syksyä lukijani!

3 kommenttia:

  1. Pakko tai ei, kiva kuulla täältäkin suunnasta uutisia :) Kyllä ne pihatyöt odottaa, nyt oli hieno kesä ja siitähän oli nautittava!

    VastaaPoista
  2. Ei meilläkään pihalla ole tapahtunut yhtikäs mitään koko kesänä. Helteinen heinäkuu meni vielä rakentaessa ja elokuussa kun muutettiin niin sen jälkeen ollaan vaan oltu. Toki välillä harmittaa se, että ideoita olisi vaikka kuinka, mutta rahat ja aika eivät anna mahdollisuutta palkata ammattipuutarhuria tai timpureita rakentamaan tallia. Kaikki ajallaan... riittääpähän sitten tarinoitavaa blogiinkin useammaksi vuodeksi ;)

    VastaaPoista
  3. Hei, olenkin käynyt täällä ties kuinka monta kertaa uusien kuulumisten toivossa. Ja minulle tämä pakkopostaus oli tosi mieluisa: meilläkään ei ole muuton jälkeen tehty isolla rahalla mitään vaan kaikki kihnutetaan itse pikkuhiljaa niillä roposilla, joita elämisestä jää syrjään. Kiinanmuurimainen takajulkisivu on meidänkin riesanamme, mutta onneksi ihana ystävämme auttoi maalauksessa niin että melkein koko talo on jo lopullisessa värissään - räystäitä lukuun ottamatta kuitenkin :p. Toivottavasti syksyn tullen kuullaan lisää teidän kodistanne ja projekteistanne!

    VastaaPoista