torstai 18. syyskuuta 2014

granit love

Granit hurmasi minutkin. Työmatkallani pääsin käymään siellä ensimmäistä kertaa, Helsingin liikkeessä. Toteutin yhden pitkään hautoneista suunnitelmistani, lasten vaihtuvan taidenäyttelyn allrumin seinällä. Viereen kiinnitin suuren klipsin kalenteria varten - nyt vielä etsinnässä graafisempi ja kauniimpi perhekalenteri (Granitilla olisi ollut sellainenkin, jäi vain ostamatta, harmi!). Vaneriseinä on kyllä niin paljon helpompi kuin kivi- tai kipsilevyseinä - siihen kun uppoavat pienet naulat ja ruuvit vaivatta, ja kyllä pysyy kiinni. Jatkossa hankin lisää näitä kirjoitusalustoja, sillä kolme näyttää vähäiseltä suurella seinällä. Parempi olisi ehkä seinän laidasta laitaan, noin kahdeksan alustaa. Koti rakentuu pala kerrallaan :-)

4 kommenttia:

 1. Granit on ihan mahtava paikka! Tosi kivat nuo kirjoitusalustat seinällä, tykkään.

  VastaaPoista
 2. Itsekin ihastuin Granitiin kerta heitolla! Olisin voinut viettää kaupassa vaikka koko päivän. :)

  VastaaPoista
 3. Vaneriseinä. Hmm.. näyttää hyvältä. Saako kysyä tyhmiä? ..Tummuuko vaneri(koivuvaneri?) seinä samalla tavalla kuin koivuselle paneliseinälle tuppaa käymään..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Meillä on ollut tämä nyt pian vuoden paikallaan, enkä ole vielä huomannut mitään tummumista - toisaalta, seinällä ei ole juurikaan tauluja tms., joiden takaa tilanteen voisi tarkistaa. Olen (edelleen...) aikeissa käsitellä vaneriseinän mystisellä nano1 -suihkeella, josta Hannan Näköisiä kulmia -blogi vinkkasi aikanaan. Homma on toistaiseksi jäänyt tekemättä, joten vaneriseinä on meillä ihan käsittelemättä. Vaneri ei ole kovin kallista, joten mikäli (tulevasta käsittelystä huolimatta) tummuu, vaihdan uudet vanerit tilalle :-) En nimittäin halua vahata, lakata tms. "ylikäsitellä" vaneria, vaan toivon sen pysyvän mattaisen ja puisen tuntuisena. Ei ollut tyhmä kysymys, vaan hyvä kysymys! :-)

   Poista