keskiviikko 10. syyskuuta 2014

must-haves [mast hä:vs]

Syksy on täällä, vaikka mittari kipuaakin käsittämättömiin lukemiin - eilen Oulussa oli parikymmentä astetta vielä pitkällä illan puolella! Katse harhailee kuitenkin jo kaikkiin ihaniin postiluukusta kolahtaviin mainoslehtisiin (ulkovuoren maalaus on ihan viittä vaille valmis, joten mieli saakin vaellella inspiroivempiin juttuihin).

Kun veronpalautuksiin on vielä matkaa, täytyy haaveille pienesti tai edullisia juttuja. Ja mistäpä muualta niitä kuin rakkaasta Ikeasta:Suuret kalusteet on meillä aika lailla paikallaan, joten tarvetta on lähinnä säilytysratkaisuille, apupöydille ja tekstiileille - sekä sille kaikelle ihanalle pienelle viimeistelyjutulle. Myös Elloksella on tänä syksynä kaikkea kivaa:


Hups! Mistäs nämä tänne rakennusaiheiseen blogiini tupsahti?! Joo, myönnetään myönnetään... NÄITÄ mun OIKEASTI tekisi mieleni ostella, ei säilytysratkaisuja ja mattoja ja verhoja. Nämä on ne tämän syksyn must-haves. Saapaskokoelmastani puuttuu JUST tuollaiset biker-henkiset konjakinväriset ihanuudet! Mutta (*luovutuksen ja realiteettien täyteinen huokaus*) löytyy sieltä Ellokselta kaikkea aiheeseen liittyvääkin...

Lämmintä ja haaveidentäyteistä syksyä :-)  


2 kommenttia:

  1. Elloksen kuvastoa olen minäkin ihaillut, siellä ihania juttuja, sekä kauniisti stailattuja juttuja.

    VastaaPoista
  2. Se on syksyn merkki kun alkaa uudet saappaat houkuttamaan, nimim. kivat etsinnässä! :D

    VastaaPoista