sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Botkyrka eteisessä

Eräs syksyinen parisuhteeseen keskittymisen päivä sisälsi shoppailua Ikeassa, tottakai. Happy wife, happy husband. Ja taka-ajatuksena toimivampi arki, eli happy family! Eteinen kun on jäänyt, pian vuoden tässä jo asuttuamme, ihan sisustamatta. Nyt seinällä on Ikean Botkyrka -hyllyjä kaksi kappaletta, ja peilikin pääsi seinälle. Valmistahan ei ole vieläkään, kun edelleen naulakot odottavat koukkujen kiinnittämistä kattoon. Myös laukut tarvitsevat koukkuja, luultavasti Botkyrkan alapuolelle. Istuminen sen sijaan hoituu kätevästi meillä niin kovasti tykätyillä Ikean muovijakkaroilla: mahtuvat kaapiston alle piiloon, kevyt siirrellä ja sopivan matalia myös lapsille kenkien sitomista varten.

Taulut odottavat eteisessä paikan löytymistä jostain talon seiniltä. 
2 kpl Botkyrka -hyllyjä.
Hyllyllä tyttäreni valmistamaa keramiikkataidetta. 

Eteisessä oli tietenkin näin valoisat kuvausolosuhteet vain häviävän pienen hetken keskipäivällä. Huomenna alkaakin joulukuu, joten eteinenkin tulee saamaan jouluvalohässäköitä ja koristeita osakseen. 

Jännittävää kalenteriluukunavausaamua huomiseksi kaikille! 


2 kommenttia:

  1. Oletteko te jo asuneet vuoden? Kyllä aika rientää. Kauniita ostoksia ja nuo tyttären keramiikat hienoja!

    VastaaPoista
  2. Vanha lukija, uusi kommentoija ilmoittautuu :)

    Ensinnäkin: ihan mahtava blogi ja paaaljon hyödyllistä tietoa tällaiselle vasta raksailua aloittavalle kanssabloggaajalle. Toiseksi: Ihanaa kun teillä ei ole vielä valmista ja silti jaat meille kuvia kodistanne. On ihana nähdä todellista raksaamista ja elämistä, sitä, että harvoin kaikki on heti (jos koskaan) kiiltokuvan kaunista, valmista ja siistiä. Ja kolmanneksi: Uudet tuttavuudet nuo botkyrkat ja ihan mahtavat ovat! Ikealla onkin useita varteenotettavia kilpailijoita niiden niin nähtyjen String-hyllyjen tilalle ;) Ihanat keramiikat, aivan korvaamattomat!

    Tervetuloa neuvomaan keltanokkia rakennusasioissa www.kotitunteella.blogspot.fi :)

    VastaaPoista